31.03.2017, 13:08 | Af: Jakob Engelst Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

- Vi skal spille mere flydende og frit

Rasmus NK glæder sig til at komme igang med slutspillet, og han tror på en sejr mod Brøndby IF efter en landsholdspausen

Rasmus NK ser frem til at komme igang med slutspillet, der begynder med en udekamp på Brøndby Stadion.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og give den gas og komme i gang med slutspillet. Så skal vi bare ud at smadre igennem, og det skal startes på søndag mod Brøndby, siger Rasmus Nissen Kristensen.

FC Midtjylland har ikke fået en helt så god forårsstart, som ønsket, men det vil backen lave om på søndag mod Brøndby IF.

- Jeg har også lidt under holdets manglende resultater. Det har måske også påvirket mig, så mit spil er måske også blivet mere forkrampet.

- Vi skal ikke spille med så meget bekymring, og vi skal spille mere frit. Det er det udtryk som jeg og vi gerne vil komme med, og som de, der ser os spille, kan nikke genkendende til.

Seneste kamp blev et 1-2 nederlag hjemme mod FC Nordsjælland. Det er var før landsholdspausen og snart to uger siden.

- Når vi har spillet fem kampe i foråret og har en landsholdspause, så opsummerer vi, hvad der er gjort godt og ikke gjort godt. Nu skal de smides væk, for vi har fundet ud af, hvad vi gerne vil gøre bedre, og her skal vores offensive spil være mere varieret, flydende og mere frit, siger Rasmus NK.

På trods af manglende resultater, er der optimisme i truppen.

- Stemningen er god. Folk træder frem, og jeg synes, det lover godt frem mod Brøndby-kampen og slutspillet. Man kan mærke det, når man er i omklædningsrummet, og man kan mærke det i klubben. Folk er glade og positive og kan selvfølgelig godt se, at vi mangler lidt, men de er fortrøstningsfulde og ved, at vi nok skal komme godt tilbage.

Branditten med nummer 43 på ryggen tror på, at ulvene kan hente en sejr i Brøndby og komme godt igang med slutspillet.

- Jeg glæder mig meget til at spille på søndag. Det er altid en fed kulisse på Brøndby stadion, og så er det en mulighed for os at få tre point og få en god start på det her slutspil.

- Vi skal holde gameplanen fra sidste gang. Det var en lige kamp sidst, hvor jeg synes, at marginaler tippede over til Brøndby, men hvor jeg synes, at vi havde en rolle i den kamp. Vi kunne godt score til 2-1, før de gjorde. Så vi skal gribe kampen an på den samme måde, siger Rasmus Nissen.

Han tror fortsat på, at FC Midtjylland kan indfri forventningerne om at få medaljer og en plads i Europakvalifikationen til næste sæson.

- Vi har en målsætning om, at vi skal være nummer tre, og vi skal kvalificere os til Europa, og det er stensikkert også mine forhåbninger og mine forventninger.