04.10.2018, 10:35 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Cajuste fokuserer på nuet

FCMTV zoomer ind på Jens-Lys Cajuste, der ikke tænker på fremtiden, men i stedet arbejder hårdt på at blive bedre dag for dag

Jens-Lys Cajuste blev præsenteret som ny spiller i FC Midtjylland den 27. juni, men trods sine blot 19 år har han allerede fået debut på førsteholdet. Det svenske midtbanetalent erstattede Tim Sparv i det 79. minut i hjemmekampen mod Randers FC og det er en dag han tænker tilbage på med et smil på læben. 

- Det var følelser af glæde og stolthed. At stå på sidelinjen og høre stadionspeakeren råbe mit navn. Det glemmer jeg aldrig. 

Selvom Cajuste i en ung alder er flyttet til et nyt land, er det bestemt ikke en udfordring der tynger ham. Han har tidligere boet i Kina og har amerikanske og svenske rødder, hvilket har givet en god multikulturel baggrund. 

- Jeg er faldet godt til i Herning. Det føles som et hjem og alle i klubben har taget imod mig med åbne arme. Jeg er blot blevet bekræftet i, at det var det helt rette skridt for mig at skifte til FC Midtjylland. 

Du kan komme tæt på Jens-Lys Cajuste her. 

Cajuste og resten af FC Midtjylland skal i aktion på MCH Arena i weekenden, når oprykkerne fra Vendsyssel FF gæster Heden. Kampen spilles søndag med kampstart kl. 20.00. Køb din billet her:

FCM-VEN