31.03.2020, 13:38 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM Nostalgi: Oprøret fra Heden

Vi har samlet de fire afsnit af Eurosport-serien Oprøret fra Heden, så du kan få dit FCM-kick mens 3F Superligaen ligger stille

For godt og vel et år siden løb den Discovery-producerede serie ”FC Midtjylland – Oprøret fra Heden” over skærmen i fire afsnit. Vi har samlet alle udsendelserne her, så du kan få stillet din fodboldsult: 

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Om serien skriver Discovery: 

Følg FC Midtjylland i det forår, hvor klubben både forsøger at genvinde sit mesterskab, vinde pokalturneringen og skal fejre sit 20-års jubilæum. 

For FC Midtjylland er 2019 et afgørende år. Det er 20 år siden, at elitedelen af Herning Fremad og Ikast FS fusionerede til det, som i dag er en af Danmarks mest succesfulde fodboldklubber. Den status har klubben opnået ved med stor selvtillid at udfordre konventionerne. FC Midtjylland har skullet opfinde sig selv, for hverken klubben eller Herning som by har fået noget foræret via historien eller sin beliggenhed langt fra hav og de sædvanlige vækstcentre i Danmark.

Udviklingen kulminerer dette forår, hvor FC Midtjylland forsøger at genvinde Danmarksmesterskabet samt sejre i pokalturneringen, som den aldrig før har vundet. Sæsonen kan med andre ord ende med ”The Double,” om end førerholdet FC København med sikkerhed vil forsøge at stikke en kæp i hjulet.

I ”Oprøret fra Heden” kommer vi derfor helt tæt på FC Midtjylland som klub samtidig med, vi fortæller historien om klubbens udvikling. I dokumentaren kommer vi til at følge duellen med FC København om Danmarksmesterskabet uden filter. Fra tribunerne til omklædningsrummet. Fra sæsonens første fløjt til trofæerne er fordelt.