09.09.2019, 15:09 | Af: Morten Andreasen | Foto: FC Midtjylland

Meet 'N' Greet 2019

Musikteateret i Holstebro var vært for dette års Meet 'N'Greet, hvor 250 partnere fik et unikt og ærligt indblik bag kulisserne i FC Midtjylland, hvor sæsonen allerede har budt på ny cheftræner og ny formation, samt flere nye ansigter i spillertruppen

Arrangementets vært, Dan Sørensen, styrede slagets gang, og han startede med et stærkt panel på scenen i form af adm. direktør Claus Steinlein, sportschef Svend Graversen, sportsredaktør på Herning Folkeblad Jørn Just og sidst men ikke mindst chefredaktør på Århus Stiftstidende Jan Schouby.

Panelet blev ført igennem en række temaer og spørgsmål fra salen. Der var åbenhed og ærlighed, og de to journalister gik til klubbens repræsentanter i en hård, respektfuld tone med et glimt i øjet. Til stor underholdning for salens gæster. Specielt Jan Schouby kunne underholde med sit blik på FC Midtjylland set fra sin stol i Århus.

Derefter indtog cheftræner Brian Priske scenen til interview med Dan Sørensen. Brian Priske var målrettet i sin tale og fik et stort bifald. Dét fik også hele trænerstaben, som også blev trukket op på scenen – Kristian Bach Bak, Morten Duncan Rasmussen, Lasse Heinze, Christian Clarup og Søren Bjerg.

Alexander Scholz, Sory Kaba og Emiliano Marcondes var også i den varme stol. Sidstnævnte kunne fortælle om stor glæde over at være i FC Midtjylland efter en hektisk afslutning på transfervinduet – og over hele linjen var der en stor tro på kvaliteten i truppen og stor tro på, at FC Midtjylland i denne sæson kan gå hele vejen.

Som afslutning på aften var Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland, på scenen med far og søn – Sergei og Erik Sviatchenko. Trioen fortalte om et unikt samarbejde med Jack & Jones, hvor man i fællesskab lancerer en blazer, et slips og et halstørklæde i anledning af klubbens 20 års jubilæum. Det lanceres som en limited edition i topkvalitet.

Claus Steinlein sluttede aftenen af og sørgede for at alle blev sendt hjem med en anekdote og et stort grin.

Dermed var Meet ’n’ Greet 2019 afsluttet – tak til alle der var mødt op.

Info
Information om muligheden for at købe pakken med blazer, slips og halstørklæde følger i løbet af kort tid.