26.08.2017, 08:50 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FC Midtjylland

Sparv: Vi skal kunne håndtere skuffelsen

Søndag jagter ulvene tre point og oprejsning for Europa League-exittet. Kampstart mod Lyngby kl. 13:00.

Trods en fantastisk kulisse fra et fyldt MCH Arena blev torsdagens playoff-returkamp mod Apollon Limassol endestationen for FC Midtjylland. Med 1-1 i Herning endte det samlet 4-3, og dermed var det cyprioterne og ikke midtjyderne, der lige akkurat sneg sig med i Europa League-gruppespillet.

Skuffelsen stikker stadig i Tim Sparvs fighter-hjerte, men den finske midtbanekriger er indstillet på, at holdet må kigge fremad. Allerede søndag venter Lyngby.

- Som professionel fodboldspiller skal man kunne håndtere skuffelserne. Men den er tung denne gang, må jeg erkende. Nu må vi forsøge at få noget glæde og entusiasme ind i gruppen igen - det, tror jeg, er vigtigt. Europa League må vi lægge bag os, og så skal vi kigge frem mod Superligaen og pokalturneringen, siger Tim Sparv, der håber, at det samlede nederlag mod cyprioterne bringer en modreaktion mod Lyngby.

- Det er vigtigt, at der kommer en reaktion fra os oven på kampen mod Apollon Limassol. Skuffelsen skal komme til udtryk som intensitet og energi på banen, når vi møder Lyngby. Vi skal presse højt, løbe meget og arbejde sammen som hold. Så tror jeg, at søndag bliver en god dag.

Se hele interviewet med Tim Sparv i playeren ovenfor.