09.11.2018, 10:53 | Af: Fankoordinator: Søren Ross | Foto: Getty Images

Tifo-indsamling på søndag

Før søndagens hjemmekamp mod Vejle Boldklub vil frivillige fra Black Wolves og Hedens Drenge samle ind til tifo på MCH Arena

Frivillige kræfter over hele linjen
Hedens Drenge Tifo er en gruppe fans, som frivilligt arbejder på at skabe den bedst mulige visuelle opbakning til FC Midtjyllands hjemme- og udekampe. Den visuelle opbakning består af mosaik, rullebannere og flag, som alt sammen bidrager til at sætte kulør på tribunerne.

Gruppen modtager et årligt tilskud fra FC Midtjylland og den officielle fanklub Black Wolves. Tifoerne produceres i Black Wolves' Fanlounge og hos eksterne støtter, som periodevis udlåner lokaler.

Din opbakning er vigtig
Tifoarbejdet er bekosteligt og derfor er gruppen, foruden ovennævnte støtte, afhængige af FC Midtjylland fansenes økonomiske opbakning, så gruppen fortsat kan udføre dens arbejde.

Opbakningen fra de midtjyske fans kommer hovedsageligt via halvårlige indsamlinger til udvalgte hjemmekampe på MCH Arena, men når der ikke samles ind på stadion, så modtager gruppen året rundt donationer via MobilePay på 60040.

Herfra skal lyde en opfordring til at støtte gruppens arbejde og dermed være med til at muliggøre den unikke opbakning om klubben og spillerne på banen.

Til kampen mod Vejle på søndag, vil der stå indsamlere ved alle indgange til MCH Arena og de tager imod alle bidrag - store som små.

Tak for din opbakning.