15.09.2018, 15:10 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod FC København

Trænerteamet har udtaget truppen til søndagens topbrag mod FC København og der er en mulig debutant iblandt

Når FC Midtjylland i morgen løber ind på MCH Arena til opgøret mod FC København, kan det være med en debutant i startopstillingen. Den 20-årige brasilianske midtbanespiller Evander da Silva Ferreira er nemlig udtaget til kamptruppen for første gang, siden sit skifte fra Vasco da Gama i hjemlandet. 

Det er Superligaens øjeblikkelige nummer et og to, der i morgen står ansigt til ansigt og cheftræner Jess Thorup ser frem til opgøret. 

- Vi har brugt landsholdspausen til at samle ny energi og samtidig har vi kunne bruge lidt ekstra tid på træningsbanen. Vi har dog savnet at spille, så det bliver fedt at komme i aktion med endnu en topkamp på MCH Arena.

Der er stor interesse for kampen mod FC København og det kan aflæses i billetsalget, der afslører at der blot er få ledige pladser tilbage på MCH Arena - og det vækker glæde hos trænerteamet.

- Det er ofte de små marginaler der afgør kampene, så vi brug for den store opbakning fra vores trofaste fans på stadion. Det giver os og spillerne de sidste procenter, fortæller Jess Thorup.    

Mayron George misser kampen med karantæne, efter han blev udvist i sidste spillerunde mod Brøndby IF. 

FC Midtjyllands trup til opgøret mod FC København
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Joel Andersson
7. Jakob Poulsen
8. Ayo Okosun
10. Evander da Silva Ferreira
14. Alexander Scholz
15. Bozhidar Kraev
20. Rasmus Nicolaisen
24. Mads Døhr Thychosen
28. Erik Sviatchenko 
31. Mikkel Andersen 
33. Paul Onuachu
38. Frank Onyeka
45. Awer Mabil
88. Gustav Wikheim

Der er få ledige pladser tilbage på MCH Arena, så sørg for at sikre dig din billet nu: 

FCM - FCK

Hvis du ikke kan komme på stadion, kan kampen ses direkte på TV3+ med optakt fra kl. 17:00 eller følges via FC Midtjyllands Twitter og fan app, hvor du bl.a. kan stemme på kampens spiller.