14.10.2019, 09:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Åbent stadion i efterårsferien

Vi åbner MCH Arena for ALLE. Det sker i efterårsferien, torsdag d. 17. oktober.

Kunne du tænke dig at se FC Midtjyllands omklædningsrum indefra og vide hvem der sidder ved siden af hinanden i omklædningsrummet, så har du nu muligheden.

Torsdag den. 17 oktober åbner vi MCH Arena for alle, der kunne have lyst til at få en rundtur. Det kommer til at ske fra klokken 11.00 til 13.00, hvor kyndige FCM-ansatte viser rundt på hele stadion, og tager dig med ind de steder, der normalt ikke er åbne for offentligheden.

På rundturen kommer du til at se det allerhelligste rum på MCH Arena – omklædningsrummet. Normalt et sted der kun er forbeholdt spillere og trænere, men på rundturen står det kampklart, som skulle FC Midtjylland ud til en afgørende kamp.

Herefter går turen gennem spillertunnelen og ud til græstæppet, som er kåret til Danmarks bedste. Der har du muligheden for at sætte dig i Brian Priske’s stol og forstille dig, hvordan du dirigerer tropperne på grønsværen.

Du kommer også derop, hvor kun sponsorerne normalvis har adgang. Den store VIP-lounge, Hall of Fame lounge og Europa lounge, kan huse over 1000 mennesker til spisning inden kampene. Herefter går turen op til de eksklusive skybokse, hvor der blandt andet slås et smut forbi Danmarks mindste Bone’s restaurant.

Det hele slutter i Black Wolves-lounge, hvor der vil være noget til ganen og maven.

Ulveshoppen holder ekstraordinært åbent, hvor man udover at hente sin goodiebag også kan shoppe blandt de mange produkter vi har på hylderne.

De første 75 personer, der køber arrangementet får desuden et gavekort til McDonald’s (værdi 75,-) med i deres goodiebag. DE FØRSTE 75 BILLETTER ER NU SOLGT!

Indhold i goodiebag

  • Guidet rundvisning på MCH Arena (værdi kr. 150,-)
  • Gave fra ulveshoppen (værdi kr. 100,-)
  • Billetkode til Randers kampen mandag 21. oktober, kl. 19.00 (værdi fra kr. 105,-)
  • Jubilæumsmagasin (værdi kr. 60,-)
  • 1 stk. hotdog (værdi kr. 25,-)
  • 1 stk. sodavand (værdi kr. 25,-)
  • Autografkort
  • De første 75 personer, der køber arrangementet får desuden et gavekort til McDonald’s (værdi 75,-). DE FØRSTE 75 BILLETTER ER NU SOLGT!

Info om rundvisningen på MCH Arena

Sted
MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning

Tid
Torsdag den 17. oktober kl. 11.00

Max. 120 personer. (De første 75 personer, der køber arrangementet får desuden et gavekort til McDonald’s (værdi 75,-)med i deres goodiebag. DE FØRSTE 75 BILLETTER ER NU SOLGT!

Pris
Kr. 199 pr. person (inkl. 1 x fransk hotdog & sodavand, samt en goodiebag til en værdi af mere end kr. 400,-)

Mødested
Ved hovedindgangen til MCH Arena (de røde døre), kl. 10.50

Tilmelding
Køb billet på linket nedenfor. Husk at oprette en konto, før du kan købe.

Køb billet til Åbent stadion