09.01.2017, 13:30 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Årets medarbejdere kåret

Vanen tro blev årets FCM-medarbejdere kåret i weekenden. Både en fra den sportslige og den kommercielle afdeling

I weekenden afholdt FC Midtjylland det årlige opstartsmøde, hvor hele organisationen FC Midtjylland samles og drøfter det forgangne år samt det nye år, der kommer.

I den sammenhæng kåres årets medarbejdere. En fra den sportslige afdeling og en fra den kommercielle afdeling. 

Årets vindere blev U19 træner Kenneth Andersen fra den sportslige afdeling og Tommy Pedersen bag Ulveshoppen fra den kommercielle afdeling.

Kenneth Andersen har i 2016 gjort sig positivt bemærket både i organisationen, men også i Danmark og i hele fodboldeuropa. 2016 var året, hvor han stod i spidsen for det U19-hold, der har præsteret både på den ene og den anden side af sommerperioden med spilleroprykninger. Før sommerferien stod træneren i spidsen for det U19-hold, der blev danske mestre. Nogle måneder forinden havde samme hold slået Atletico Madrid ud af Youth League og spillet lige op med mægtige FC Barcelona, der desværre endte med et nederlag. I efteråret vandt U19 endnu en gang i Youth League både over de belgiske og de spanske mestre fra henholdsvis Anderlecht og Malaga. Det har sikret, at der fortsat er Europæisk fodbold på menuen på MCH Arena, når Benfica kommer på besøg i næste runde den 7. februar.

- Kenneth har været i klubben i mange år, og han er indbegrebet af de værdier, FC Midtjylland står for. Udover de sportslige resultater, der har været fantastiske i 2016, er han en god leder, siger Claus Steinlein om kåringen af Kenneth Andersen som årets medarbejder.

I den kommercielle afdeling løber Tommy Pedersen med æren. Det er ham ikke uvant at løbe med noget, for han er en flittig myre, der altid er engageret i arbejdet, og som sætter en ære i det arbejde han udfører. Tommy Pedersen har ansvaret for Ulveshoppen både fysisk ved stadion og online på shop.fcm.dk, og det har han stået i spidsen for under den sidste tids store udvikling. 

- Tommy er meget arbejdsom og en vellidt kollega. For mig at se er det vigtigt, at man er socialt engageret, og at man samtidig udfører sit arbejdet bedre end forventet, og det lever Tommy op til, siger Jacob Jørgensen om kåringen.

Tillykke til årets medarbejdere i FC Midtjylland.