25.06.2019, 18:42 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Ærefuld hæder til Eilif Dalsgaard

Et dansk mesterskab, det ottende af slagsen for U19-holdets holdleder, berørte ham dybt - men det gjorde det også at modtage DBU's Sølvemblem

Han er en beskeden og ydmyg mand, Eilif Dalsgaard (til venstre på foto), for han vil hellere tale om U19-holdets ottende danske mesterskab end det sølvemblem, han modtog for nylig.

Ikke fordi han ikke værdsætter den ærefulde hæder fra DBU, for det gør han bestemt på sin egen, jordnære facon, men det var altså stort at være til en turnering i udlandet, mens det danske U19-mesterskab kom i hus, fordi AaB satte point til i sidste spillerunde.

- Jeg ved ikke, hvad det er med mig - men dét mesterskab berørte mig på en anderledes måde end tidligere, erkender Eilif Dalsgaard og tilføjer, at rekordlisten med U19-holdet nu tæller otte guldmedaljer, tre sølvmedaljer samt to bronzemedaljer. 

I mange år var han et kendt ansigt hos bilforhandler Leo Vestergaard, og det samme kan man roligt sige om ham i først Ikast fS og siden 1999 i FC Midtjylland.

Mere end fire årtiers frivilligt arbejde har Eilif Dalsgaard på sit cv, og for nylig blev han fortjent hyldet for det.

- Da jeg blev kaldt op til Flemming Broe, så jeg jo straks Egon Nielsen fra DBU Jylland, og så var jeg klar over, at der skulle ske noget specielt, siger Eilif Dalsgaard efter modtagelsen af DBU's sølvemblem.

- Det er en fantastisk belønning, som jeg er meget glad for, og den slags giver bare endnu mere motivation til at fortsætte arbejdet, siger han smilende.

Stort tillykke til Eilif Dalsgaard med den fortjente hæder.