27.04.2020, 13:50 | Af: Morten Andreasen | Foto: FC Midtjylland

Anføreren sagde tak på hospitalet

Forud for ugens første træningspas mødte Erik Sviatchenko op på hospitalet i Herning, hvor han personligt, og på vegne af FC Midtjylland, takkede sundhedspersonalet for deres indsats

Da ALLE FOR ÉN-trøjen blev præsenteret i fredags oplevede vi enorm opbakning til kampagnen og mindre end 24 timer efter lanceringen var støttetrøjen udsolgt. Initiativet til at give noget tilbage til regionens sundhedspersonale, som har sat sig selv i frontlinjen under pandemien, har været en stor succes. Og det vil vi gerne takke dig for - tak for sin støtte. 

Inden dagens træning lagde anfører Erik Sviatchenko vejen forbi hospitalet i Herning, hvor han mødtes med hospitalsdirektør Poul Michelsen og tillidsrepræsentant Heine Kristiansen, for at sige tak for den store indsats og samtidig give en ALLE FOR ÉN-trøje signeret med ”TAK – fra alle i FCM!” til medarbejderne. 

- Jeg vil gerne benytte lejligheden - på vegne af hele spillertruppen og resten af FC Midtjylland - at sige tak for det store arbejde, som I udfører. I er de sande helte i en svær tid og i gør en forskel, lød anerkendelsen fra anfører Sviatchenko. 

Trøjen er udsolgt og har indbragt 200.000 kroner til anerkendelse af sundhedspersonalet

Under et døgn efter #ALLEFORÉN-kampagnen blev skudt i gang og trøjerne sat til salg, må vi melde udsolgt. Tak Midtjylland.