24.12.2018, 08:51 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Angreb Sørloth med remoulade

Sejren på 4-0 i 2017’s sidste kamp mod Randers FC blev fejret på behørig vis ved juleafslutningen. Lidt for behørigt, fandt spillerne ud af efterfølgende

På to scoringer af Mikkel Duelund samt Alexander Sørloth og Gustav Wikheim sluttede FC Midtjylland 2017 flot af i Superligaen, og derefter var det tid til den årlige juleafslutning.

Scenen var loungen i IBF Arena i Ikast, men det blev sidste gang, spillerne fik lov at bruge disse rammer til den slags.
Sagt på jysk stak det nemlig en lille smule af.

Det begyndte ellers stille og roligt, men ret hurtigt ramte alkohol de veltrænede kroppe, og kombineret med tilstedeværelsen af Marc Dal Hende og Janus Drachmann, som er fodboldens par nummer 7, når det handler om fis og ballade, kom der for alvor gang i løjerne.

Der blev serveret burgere, og duoen smurte et tykt lag remoulade på en burgerbolle, og den tværede de ud i hovedet på Alexander Sørloth.
Som ikke kan tåle remoulade.
Topscoreren var ikke begejstret, men han var ikke ude af fokus endnu, hvilket vi vender tilbage til.

En af de første, som blev meget træt til juleafslutningen, var den unge målmand Oliver Ottesen, og på et tidspunkt fandt Marc Dal Hende og Janus Drachmann ham snorkende i et rum.
De listede ud og fandt et stort kar, fyldte det med iskoldt vand, toppede med store bunker af isterninger, og så listede de op mod Oliver Ottesen igen.
Han lå og sov med alt sit tøj på, og mens hele seancen selvfølgelig blev filmet, tømte de hele karret ud over stakkels Oliver Ottesen, som pivende vågnede med et sæt, mens Marc Dal Hende og Janus Drachmann spurtede ud af rummet.

I et andet rum fandt de senere fire holdkammerater sovende, og de besluttede sig for at gentage ”succesen” med den remouladefyldte burgerbolle.
Denne gang havde de holdleder Vedran Blazevic med, de åbnede forsigtigt døren ind til det mørke rum, og burgerbollen blev kastet ind i mørket.
Klask, sagde det, da den ramte en af de sovende i hovedet.
Da lyset blev tændt i rummet, stod en fnysende arrig Alexander Sørloth med remoulade i hele ansigtet. For anden gang denne aften.

Marc Dal Hende og Janus Drachmann var allerede videre – nu var de inde på trænerkontoret, hvor de hurtigt fattede interesse for kopimaskinen.
De besluttede sig for at lave den klassiske – at tage billeder af både det ene og andet …, og de endte med at smide to, synes de selv, meget fine billeder på Anita Hauges bord.
God jul, stod der på billederne.
- Næste dag var Anita rasende – men det var vist mest fordi, kopimaskinen var gået i stykker, husker en grinende Marc Dal Hende.

Det blev sidst på natten, og nu gik jagten ind på anfører Jakob Poulsen, men han er ikke kun rutineret på banen – det er han også udenfor banen – så han havde låst døren til det rum, han sov i.

I stedet endte Marc Dal Hende og Janus Drachmann nede på gangen ved omklædningsrummet, hvor de etablerede en forhindringsbane af de ting, de nu kunne finde.
Kort efter bevægede de sig ned mod caféen, men i samme øjeblik gik alarmen i gang.
De var straks klar over, at det ikke var godt, så de ledte efter holdleder Jørn Kjær, som kunne slå alarmen fra igen.
Han sad langt derfra og hørte ikke alarmen. Han nød, at der nu endelig var faldet ro over juleafslutningen, og holdlederen sad alene med et glas rødvin.


Pludselig styrtede Marc Dal Hende og Janus Drachmann ind og fortalte om alarmen. Jørn Kjær kiggede træt på dem og sukkede dybt:
- For helvede, I to …

Dagen efter fik spillerne besked på, at næste års juleafslutning ikke kunne holdes i loungen i IBF Arena.

Det var sidste anekdote for i år, tak fordi du fulgte med, og FC Midtjylland ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.