18.04.2017, 11:44 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Billetinfo til semifinalen i DBU Pokalen

Sæsonkortholdere kan komme gratis til pokalbraget mod Brøndby. Det officielle billetsalg åbner mandag den 24. april klokken 10.00

Der er lagt op til et brag i semifinalen i DBU Pokalen, hvor Brøndby IF gæster MCH Arena i kampen om en plads i finalen.

FC Midtjylland har besluttet, at klubbens sæsonkortholdere i Alka Superligaen tilbydes at komme gratis til pokalsemifinalen. Sæsonkortholdere skal dog være opmærksomme på, at de skal trække deres gratis billet via FC Midtjyllands billetsystem, hvorfor det almindelige sæsonkort ikke virker til pokalkampen.

- Det har været vigtigt for os at kunne tilbyde vores loyale sæsonkortholdere gratis adgang til en af sæsonens største kampe. Vi har allerede oplevet stor interesse for kampen, og det er også en af årsagerne til, at vi beder sæsonkortholderne trække en billet, så vi ikke risikerer, de spærrer for en plads, hvis de ikke kan komme. Vi vil gerne sikre et fyldt stadion til semifinalebraget, siger stadion- og billetansvarlig i FC Midtjylland Birgitte Klausen.

Sæsonkortholderne kan udnytte tilbuddet om en gratis billet frem onsdag aften klokken 23.59, hvor de skal have været inde og trække en billet i billetsystemet til deres sædvanlige plads til 0,- kroner.

Det officielle billetsalg åbner mandag den 24. april kl. 10.00, hvor billetpriserne både online og på MCH Arena er 100,- kroner for voksenbilletter og 50,- kroner for børn.

Tilbud til sæsonkortholdere
Fra torsdag og frem til og med fredag har sæsonkortholdere mulighed for at trække maksimalt to 2 ekstra billetter pr. sæsonkort til reduceret pris. Her vil prisen for at købe voksen- eller børnebilletter være henholdsvis 75,- kroner og 30,- kroner. Der sendes en instruktionsvideo til alle sæsonkortholdere torsdag morgen.