07.07.2016, 22:30 | Af: | Foto: Getty Images

Billetsalget til 2. kvalrunde åbnet

FC Vaduz fra Lichtenstein bliver modstanderen i næste runde af Europa League. Første kamp er torsdag den 14. juli på MCH Arena

FC Midtjylland spillede sig her til aften med en ny 1-0-sejr videre til anden kvalifikationsrunde i jagten på en plads i Europa Leagues gruppespil.

Modstanderen i anden runde bliver FC Vaduz fra Lichtenstein. Hovedstadsklubben vandt her til aften 2-1 på udebane over FK Sileks og går videre med en samlet sejr på 5-2.

Den første kamp finder sted allerede på torsdag på MCH Arena, og billetsalget til det opgøret er allerede sat i gang – du kan købe din billet her. Duellen har kick-off klokken 18.30, og som det var tilfældet for en uge siden har sæsonkortholdere gratis adgang til kampen.

INFO OM KAMPEN
Kamptidspunkt

Torsdag den 14. juli klokken 18.30.

GRATIS adgang for sæsonkortholdere
Alle sæsonkortholdere har gratis adgang til kampen på MCH Arena. Sæsonkortet skal medbringes og scannes ved indgangen. Hvis man som sæsonkortholder selv er på ferie, kan man videregive sin plads så en anden får en god oplevelse - se hvordan HER.

Besked til alle sæsonkortholdere på CC Contractor Tribunen
UEFA stiller krav om siddepladser til alle tilskuere, derfor vælger vi at flytte hele CC Contractor Tribunen til Sportmaster Tribunen.

Jeres sæsonkort til CC Contractor Tribunen kan til denne Europa League-kvalifikationskamp scannes ved indgangen til Sportmaster Tribunen (opgang 1 og opgang 2) og giver dermed adgang.

Sportmaster Tribunen
Bliver tilholdssted for alle dem, der er bedst til slagsange, og dem der hopper mest. Der bliver fri placering på Sportmaster Tribunen – også selv om der står ”en nummereret plads” på din billet.

Sæsonkortholdere på Sportmaster Tribunen får tilsendt en mail med mulighed for at flytte til Faxe Kondi Tribunen til denne kamp.

Faxe Kondi Tribunen
Der er nummererede pladser på Faxe Kondi Tribunen – ligesom normalt. Sæsonkortholdere sidder på deres ”egen” plads, og billetter, der købes, giver adgang til en nummereret plads.

Billetpriser
Voksne: kr. 50,00
Børn: kr. 20,00