07.03.2018, 15:30 | Af: | Foto: Daniel Stentz

Billige billetter til FCM-fans

Vi har lavet en billetaftale med FC Nordsjælland, så FCM-fans kan købe billige billetter til kampen i Farum på søndag.

Der er gang i noget godt på tribunerne i FC Midtjylland – det kan alle se. Man kan specielt se det på den imponerende opbakning, der følger holdet, når vi spiller på udebane. Det er intet mindre end imponerende, når vi ser tilbage på mange af de seneste udekampe. Det gælder blandt andet mod SønderjyskE, Randers FC, AC Horsens, AGF og senest Silkeborg IF.

På søndag gælder det ude mod FC Nordsjælland. En svær kamp og en vigtig kamp. Derfor håber både truppen og staben på stor opbakning igen.

"Der kan ikke sættes ord på, hvad det betyder for os. Det giver os en meget stærk følelse af sammenhold og tro på, at vi kan tage sejrene på udebane", nævner Jess Thorup, når snakken falder på betydningen af vores fans på udebane.

FC Midtjylland og FC Nordsjælland har indgået en billetaftale, der gør det muligt for FCM-fans at komme ind til billige billetpriser. De første 600 billetter til udebaneafsnittet til kampen på søndag kl. 16.00 på Right To Dream Park i Farum vil koste 50,- for voksne og 30,- for børn.

Køb billetter til udebaneafsnittet her

Tag med fanbussen til Nordsjælland

Kører du ikke selv, kan du altid køre med fanbussen til udekampene – også selvom du ikke er medlem af Black Wolves.

Tilmeld dig udebaneturen her