25.11.2016, 08:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Black Friday i Ulveshoppen

Igen i år inviterer FC Midtjylland inden for i shoppen til gode Black Friday-tilbud

Den amerikanske trend har for alvor fundet sit indpas i Danmark, og sidste år begyndte mange midt- og vestjyder Ulveshoppen til Black Friday.

Igen i år holder Ulveshoppen åbent på fredag, når Black Friday-bølgen skylder henover landet. Fra klokken 8.00 til 20.00 vil butikken være proppet med gode tilbud.

Sidste år var første gang, at FC Midtjylland inviterede til Black Friday, og det blev noget af et tilløbsstykke med kunder i kø foran butikken allerede inden åbningen.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. OB MANDAG D. 28. NOVEMBER KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Vi håber igen i år at se mange mennesker i Ulveshoppen på MCH Arena. Det er blevet en meget populær handelsdag i Danmark, og det er kun naturligt for os at fylde butikken op med mange gode tilbud og invitere vores fans inden for, siger Tommy Pedersen, der bestyrer shoppen på MCH Arena.

Black Friday byder blandt meget andet på sportstasker og skoletasker til halv pris, ligesom du kan få en FCM Select-fodbold til kun 50 kroner. Kig forbi shoppen og så endnu flere tilbud.

Som noget nyt holder FC Midtjylland i år også Cyber Monday, som er webshoppens pendant til Black Friday. Det betyder, at hele mandag vil være gode tilbud på webshoppen, som du finder på www.shop.fcm.dk.

Facebook kan du melde dig til begivenheden og løbende få opdateringer på tilbud. Så lad julehandlen og jagten på de gode tilbud begynde.