05.12.2016, 13:25 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Bliv en del af kommunikationsteamet i FCM

FC Midtjylland er på jagt efter forstærkning i kommunikationsafdelingen, hvor vi søger en praktikant til foråret

FC Midtjylland er på jagt efter forstærkning. Og denne gang ikke på banen. Men derimod i kommunikationsafdelingen, som består af to uddannede journalister.

Du bliver en vigtig medspiller i hverdagen. Du bliver tidligt i forløbet inddraget i den daglige dækning af FC Midtjylland, som foregår på mange platforme. Selvfølgelig på fcm.dk og fcm-haandbold.dk, men også på Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat.

Derfor er vi også interesseret i at få en, som har interesse i de sociale medier, og som kan være med til at udvikle os på de forskellige platforme. Der vil også være mere journalistiske opgaver i form af artikler til fcm.dk.

Arbejdet vil være fordelt ud over både fodbold og håndbold. Du er med til at dække Superliga-holdet samt en bærende kraft i dækning af FCM’s fodboldakademi. Derudover bliver du en vigtig brik i dækningen af FCM Håndbold.

Vi er på jagt efter en idérig praktikant, der kommer med et godt drive. Du er selvstændig og selvkørende, men du får selvfølgelig masser af sparring og vejledning fra vores to journalister. Der vil forekomme skæve arbejdstider. Vores kampe er primært i weekenderne, og der må forventes arbejde til hjemmekampe og sandsynligvis nogle udekampe.

Hvis det har fanget din interesse, er du meget velkommen til at sende en ansøgning og CV til kommunikationschef Martin Dons på mdo@fcm.dk. Ansøgningsfrist er den 11. december 2016.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig på ovenstående mail eller på tlf. 2560 0090.

Du er også velkommen til at ringe til vores nuværende praktikant Kristina (tlf. 3045 0571), hvis du har spørgsmål til det at være praktikant i FC Midtjylland. 

Praktikopholdet er som udgangspunkt af seks måneders varighed med start i februar 2017. Vi forventer, at du er i gang med en uddannelse, som indeholder et SU-berettiget forløb.