26.04.2016, 14:55 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Den ultimative FCM-gave

Mangler du endnu den helt rigtige konfirmationsgave? FC Midtjylland har kreeret den perfekte gave til områdets mange FCM-fans

Med den ultimative FCM-gave er årets største fodboldoplevelse sikret. Gaven indeholder nemlig en all access billet til forårets sidste hjemmekamp mod FC Nordsjælland søndag den 29. maj kl.17.00.

Det indeholder blandt meget andet et besøg i omklædningsrummet, ligesom du får en unik stadionrundvisning på kampdagen, hvor alt syder af fodboldstemning på MCH Arena. Der vil også være mulighed for at møde diverse FCM-personligheder.

Der er fede præmier at vinde ved forskellige konkurrencer på dagen, hvor det er værd at nævne hovedpræmien, som er muligheden for at overrække en buket blomster til kampens spiller på banen sammen med Lupus.

Til turen skal du naturligvis klædes rigtigt på, og derfor indeholder gaven den originale FCM-trøje med autografer og valgfrit navn og nummer. Den præsenteres i en unik gaveæske med FCM-logo, og et lykønskningskortet er naturligvis underskrevet af hele FC Midtjyllands spillertrup.

Dagen byder foruden sæsonens sidste hjemmekamp også på masser af underholdning, konkurrencer og aktiviteter i løbet af dagen. For med dit all access-kort i hånden har du adgang til Game Lounge, bordbold, Panna Arena og Faxe Kondi Fanzone. Og så er der all-you-can-eat hot dogs med sodavand i stride strømme.

Den ultimative FCM-gave
Udover en eksklusiv billet til kampen mod FC Nordsjælland indeholder pakken følgende:

1 LYKØNSKNINGSKORT: Underskrevet af spillerne
2 UNIK FCM GAVEÆSKE: Metal gaveæske med præget FCM logo
3 SPILLETRØJE: Original FCM trøje med autografer
4 TRYK NAVN & NR: Valgfrit. Dit eget navn eller en spillers
5 ACCESS ALL AREAS BILLET: Til MCH Arena & siddeplads tribune
6 AKTIVITETER: FIFA 16, bordfodbold, Panna Arena, Faxe kondi fun zone
7 RUNDVISNING PÅ MCH ARENA: Access All Areas (inkl. omklædningsrummet)
8 SIGNERET FODBOLD: Autografer fra FCM spillere
9 ALL YOU CAN DRINK: Sodavand i stride strømme!
10 ALL YOU CAN EAT: Hotdogs til du sprækker!
11 BESØG FRA FCM PERSONLIGHEDER: De oversiddende spillere og en repræsentant fra trænerteamet kommer forbi. Mulighed for autografer og billeder.
12 FEDE KONKURRENCER: Vind blandt andet en tur på banen med Lupus for at overrække en buket til kampens spiller.

Pris 1999,-

Kan købes på shop.fcm.dk/konfirmand

Ved spørgsmål og andet kan man henvende sig på event@fcm.dk

Hvis man som forældre eller ven til konfirmanden gerne vil ledsage personen på dagen, vil man have mulighed for at tilkøbe en mini-udgave af pakken. Læs mere på shop.fcm.dk/konfirmand

Download PDF med info om eventet her.