06.03.2017, 20:58 | Af: Trine Ottow Olsen | Foto: FC Midtjylland

Den ultimative konfirmationsgave: All access på en kampdag

På jagt efter den ultimative konfirmationsgave til en ægte FCM-fan? Med Access All Area kommer du helt tæt på begivenhederne til sæsonens sidste hjemmekamp den 27. eller 28. maj mod Lyngby BK

Skal dit barn eller barnebarn konfirmeres i år? Så har vi den perfekte gave, der med garanti vil afkaste brede smil og store kram. Access All Area-pakken er som skræddersyet til at byde konfirmanden velkommen i de voksnes rækker med muligheden for at se sæsonens sidste hjemmekamp i Alka Superligaen den 27. eller 28. maj mod Lyngby BK – helt uden mor og far!

VIP er nøgleordet i Access All Area-pakken, og vi vil gøre alt for, at oplevelsen bliver en naturlig forlængelse af konfirmationsdagen med de unge i centrum. Konfirmanden vil få en original FCM-spillertrøje med autografer og valgfrit tryk af både navn og nummer, en signeret fodbold, en unik FC Midtjylland-gaveæske og et lykønskningskort underskrevet af alle spillerne!

Det må være opskriften på at få en fodboldfan til at føle sig helt speciel, men hvorfor stoppe her?

DEN ULTIMATIVE FCM-GAVE – KØB PAKKEN HER >>

Udover de lækre, unikke gaver indeholder Access All Area-pakken en rundvisning på MCH Arena, der – som navnet antyder – giver adgang til hele stadion. Ingen døre er låste, og konfirmanden kommer med ind bag kulissen, helt ind i maskinrummet og det allerhelligste – omklædningsrummet! Her kan man sidde på Jakob Poulsens plads og forestille sig, hvad han siger til holdkammeraterne lige inden, de løber på banen, eller danse sit eget bud på en sejrsdans, præcis som Paul Onuachu og Pione Sisto gjorde, da de satte FCM på verdenskortet efter sejren over Manchester United.

Når rundvisningen er slut, serveres der franske hotdogs og sodavand, og der er plads til at være sulten, for man må spise alt det, man kan. Under spisningen slår kampens oversiddende spillere samt en repræsentant fra trænerteamet vejen forbi, og der vil være rigelig tid til selfies, gode billeder og spørgsmål. Ligesom konfirmationen er Access All Area en Once in a Lifetime-oplevelse, og det vil uden tvivl blive en dag, dit barn/barnebarn sent vil glemme!

Hvis ikke du er vild med at sende dit barn alene afsted, kan du koordinere med venners forældre/bedsteforældre, og der er også mulighed for tilkøb af mini-pakke, så du selv kan ledsage konfirmanden rundt på dagen og under kampen. Kontakt Mads Hviid Jakobsen for mere info på mhj@fcm.dk.

Hvad indeholder konfirmationspakken?

Helt konkret indeholder Access All Area-pakken følgende:

 • SPILLERTRØJE / Original FCM-spillertrøje med autografer.
 • TRYKT NAVN & NUMMER / Valgfrit – dit eget navn eller en spillers.
 • SIGNERET FODBOLD / Autografer fra FCM-spillere – udleveres på kampdagen.
 • UNIK FCM-GAVEÆSKE / Metalgaveæske med præget FCM-logo.
 • LYKØNSKNINGSKORT / Underskrevet af spillerne.
 • RUNDVISNING PÅ MCH ARENA / Access All Areas (inkl. omklædningsrummet).
 • BESØG FRA FCM-PERSONLIGHEDER / Oversiddende spillere og repræsentant fra trænerteamet kommer forbi. Mulighed for autografer og billeder.
 • ALL YOU CAN DRINK / Sodavand i stride strømme!
 • ALL YOU CAN EAT / Hotdogs til du sprækker!
 • AKTIVITETER / FIFA 17, bordfodbold, Panna Arena, Faxe Kondi Fun-zone.
 • FEDE KONKURRENCER / Vind blandt andet en tur på banen med Lupus for at overrække en buket til kampens spiller.
 • PRIS / Prisen for hele dagen inkl. forplejning, gaver og kampbillet er kun 1.999,-

DEN ULTIMATIVE FCM-GAVE – KØB PAKKEN HER >>