25.03.2019, 08:35 | Af: Guldminen | Foto: FC Midtjylland

Drømmer du om en plads i startopstillingen?

ISI Idrætsfriskole - Guldminen søger 2 undervisere; en underviser i kulturfag/begynderlæsning og en underviser i naturfag

Har du den faglige baggrund for at undervise i kulturfag (dansk, kristendom og historie) og begynderlæsning eller i naturfag (matematik og natur/teknologi) på alle klassetrin? Sammen med en energisk passion for idræt og for at bruge kroppen aktivt? Så glæder vi os til at få dig med på holdet.

Vi er i fuld gang med etableringen af Guldminen – en ny dansk idrætsfriskole i verdensklasse. Vores målsætning er at sætte nye standarder for læring og talentudvikling. Vores udgangspunkt er den skandinaviske læringsstilsmodel, fordi vi tror på, at alle børn kan lære alt. 

På Guldminen er netop læringsstile det pædagogiske grundlag for undervisningen, mens vi idrætsligt har fuld fokus på udviklingen af grundatleten, fodbold for drenge og piger samt pigehåndbold. Bevægelse præger hele skoledagen fra kl. 8.00 – 16.30 – både undervisningen i de boglige fag, idrætsmodulerne og middagspausen.

Vi er allerede i fuld gang med optagelsen af elever – i første omgang i klassetrinene fra 0.-4. kl., som får skolestart til august. Friskolen er del af Idrætsskolerne Ikast (ISI), hvor vi har 25 års erfaring i at skabe stærke læringsmiljøer gennem idræt. 

Læs stillingsopslaget her: 
Underviser på Guldminen