09.05.2019, 08:35 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Fælles fanmarch til pokalfinalen

Når den store fanfest i Fælledparken slutter, marcherer alle Midtjylland-fans samlet mod årets pokalfinale i Parken

Der er både livemusik, underholdning og festivalstemning til FC Midtjyllands fanfest i Fælledparken, men når programmet fra scenen slutter, griber fansene taktstokken og sørger for den sidste opvarmning inden det går løs i Parken. I samarbejde med klubbens to SLO’ere er der nemlig arrangeret en fælles fanmarch til Parken for alle Midtjylland-fans. 

- I forbindelse med tidligere udekampe, har vi, med stor succes, afviklet fanmarch og vi har set hvad det gør for sammenholdet mellem fans og stemningen på tribunen, fortæller Søren Ross, SLO i FC Midtjylland.  

- En march skaber et stærkt fællesskab og målet er, at det bånd skal bringes med ind på tribunen, hvor vi møder en modstander, der uomtvisteligt vil gøre, hvad de kan, for at bakke deres hold op, og her skal vi vise, at vi står sammen som region. Vi hører ofte fra spillerne, at vores opbakning gør en forskel – også en større forskel end hvad fansene selv tror – og derfor skal vi i fællesskab sørge for, at opbakningen til Pokalfinalen når et hidtidig uset niveau, slutter Søren Ross. 

Fanmarchen - der er arrangeret i samarbejde med Politiet og bl.a. tager hensyn til løbeklubben Sparta, som uddeler løbsnumre til Copenhagen Marathon - starter kl. 15:00 fra festpladsen i Fælledparken og strækker sig over 1,2 kilometer via Borgmester Jensens Alle, Marskensgade, Østerbrogade, Gunnar Nu Hansens Plads og Østerbro Stadion, inden ankomst til Parken bag B-tribunen.

Vi samler løbende alle oplysninger om Fanfesten i København, så du kan holde dig opdateret: 

Pokalfinale 2019