24.04.2020, 09:44 | Af: Morten Andreasen | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland anerkender ansatte i regionens sundhedssektor

Med lanceringen af en special edition ALLE FOR ÉN-trøje hylder vi regionens sundhedssektor, som under Covid-19 har udvist styrke, vilje og et mod til at sætte sig selv i anden række for at hjælpe andre

Opdateret lørdag kl. 9.40: Vi er taknemmelige for jeres støtte! Under et døgn efter #ALLEFORÉN-kampagnen blev skudt i gang og trøjerne sat til salg, må vi melde udsolgt. Tak Midtjylland! 

Der er en helt speciel ånd i det midtjyske. Her er der mange eksempler på, at folket og virksomhederne er enormt visionære og modige. Dét har skabt udvikling, og FC Midtjylland er blot ét af resultaterne heraf. 

Men lige nu handler det ikke så meget om udvikling i området. Lige nu handler det om overlevelse og sammenhold. Her er regionens sundhedssektor trådt i karakter i en helt ekstraordinær grad. Det ønsker FC Midtjylland – på vegne af hele regionen – både at hylde, anerkende og takke for. 

Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland, forklarer: 

- Som fodboldklub er FC Midtjylland på mange måder symbolet for hele vores region. Dét er vi stolte over. Men vi er også ydmyge. Vi nyder utrolig stor opbakning fra vores region, og vi vil altid gerne give noget tilbage.

I den nuværende situation er vi fulde af beundring over viljen og modet blandt regionens sundhedsansatte. Det er nemt at gå forrest i medgang, med det kræver et stort hjerte at gå forrest i modgang. De viser alle sammen deres store hjerter lige nu, hvor vi kæmper med Covid-19. Det fortjener stor anerkendelse, og det vil vi gerne hylde dem for med vores ALLE FOR ÉN-trøje i helt unikt design med direkte reference til sundhedssektoren. 

På rekordtid har FC Midtjylland fået designet og produceret ALLE FOR ÉN-trøjen Nike, klubbens tøjpartner, har leveret trøjerne kvit og frit, og fra den 24. april kl. 09.00 kan trøjen købes på www.ulveshoppen.dk – hele omsætningen fra salget af ALLE FOR ÉN-trøjerne går ubeskåret til hyldest og anerkendelse af den ekstraordinære indsats i regionens sundhedssektor. Trøjen er en special edition og produceres i et limiteret oplag. 

- I vores område tænker vi ALLE FOR ÉN, ikke en for alle. Det er vores DNA at holde sammen. Derfor glæder vi os til at besøge nogle udvalgte hospitaler i regionen og give de hårdtarbejde ansatte i vores sundhedssektor et uforglemmeligt frirum. 

- Helt konkret sker det ved, at vi – med pengene fra salget af ALLE FOR ÉN-trøjen – skaber et lokalt økosystem og sørger for, at lokale madleverandører over flere dage står klar med boder og serverer mad for de ansatte på hospitalerne. På den måde hjælper vi de små lokale fødevarervirksomheder, og i fællesskab sørger vi for, at der disse dage vil være noget ekstra at glæde sig over for de ansatte i sundhedssektoren. Vi ønsker at skabe et uforglemmeligt frifrum for dem. Det fortjener de så absolut, slutter Jacob Jørgensen, der håber at rigtig mange vil bakke op om projektet ved at købe ALLE FOR ÉN-trøjerne.

For yderligere information:
Jacob Jørgensen, FC Midtjylland, telefon 2560 0059

Under et døgn efter #ALLEFORÉN-kampagnen blev skudt i gang og trøjerne sat til salg, må vi melde udsolgt. Tak Midtjylland.