29.08.2020, 14:20 | Af: Jens Risom | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland er klar til at give tilbage til regionens sundhedssektor

Tilbage i april blev de unikke ALLE FOR ÉN-trøjer solgt på rekordtid. Omsætningen går ubeskåret til at glæde de ansatte i den lokale sundhedssektor, og pengene er klar til at blive aktiveret

For at anerkende og hylde regionens sundhedsansatte producerede FC Midtjylland i samarbejde med Nike den flotte, hvide ALLE FOR ÉN-trøje. Trøjen var Special Edition og blev på under et døgn fuldstændigt udsolgt.

Den store interesse for den unikke trøje vidner om taknemmeligheden blandt regionens borgere for de sundhedsansattes indsats i en svær periode. 

Det skete på et tidspunkt, hvor COVID-19 for alvor havde lukket Danmark ned. Her var det de mange ansatte i sundhedssektoren, som gik forrest for at bekæmpe pandemien. I takt med den gradvise genåbning af landet står de der stadig og gør en forskel hver eneste dag for at sørge for, at den nationale sundhedssituation går i den rigtige retning.

Derfor er det også på sin plads, at FC Midtjylland giver lidt tilbage til dem, som kæmper i sundhedssektoren i vores region. En region, som vi stolt er en del af.

Servering af mad på hospitaler
Al omsætning fra trøjesalget går til servering af mad til sundhedspersonalet i regionen. I samarbejde med lokale madleverandører står FC Midtjylland for mad til 3.000 ansatte i sundhedssektoren på i alt fem hospitaler.

Efter aftale med Hospitalsenheden Vest er madudleveringen dog udskudt. Grundet udviklingen i forhold til COVID-19 går hospitalerne ind i en periode med øgede restriktioner. Derfor er det eneste rigtige at vente, indtil situationen tillader det. 

Vi glæder os til, at der bliver åbnet op, så vi kan glæde mange mennesker på sygehusene og give lidt tilbage til dem, der kæmper for os alle sammen.