23.08.2017, 09:15 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger CSR-aftalen med ALPI

Ny CSR-samarbejdsaftale mellem FC Midtjylland og ALPI markeres ved at sende FCM Special Olympics på indløb mod Apollon Limassol

FC Midtjylland har forlænget CSR-samarbejdsaftalen med ALPI gældende for sæsonerne 2017/2018 og 2018/2019. Aftalen markeres ved at sende FCM Special Olympics på indløb i Europa League-opgøret mod Apollon Limassol torsdag aften. 

I halvandet år har FC Midtjylland og ALPI indgået i et CSR-partnerskab. Et partnerskab der indebærer øget fokus på social ansvarlighed i regionen. 

- ALPI er en utrolig god samarbejdspartner for FC Midtjylland og en partner, som klubben har haft et stærkt strategisk CSR-samarbejde med. ALPI og FC Midtjylland er et godt match, idet social ansvarlighed ligger i begge virksomheders DNA, og vi har ambitioner om at gøre en forskel for udsatte, udtaler Jacob Jørgensen, der er kommerciel direktør i FC Midtjylland. 

Samarbejdsaftalen med ALPI har desuden affødt et Special Olympics-hold i FC Midtjylland, som består af udviklingshæmmede fodboldspillere. Holdet er en del af FCM-miljøet og spiller med FCM-logoet på brystet. Torsdag aften får de unge sportsudøvere så lov til at gå på banen med deres store idoler.

- Vi syntes, det var oplagt at markere forlængelsen ved at lade Special Olympics-holdet lave indløb til sæsonens hidtil vigtigste kamp. De 22 unge mennesker skal løbe ind med budskabet om, at fodbolden er for alle. Fodbolden kan jo netop noget helt unikt i forhold til at samle diversiteter, siger Jacob Jørgensen. 

SE MERE TIL FCM SPECIAL OLYMPICS HOLD HER

Samarbejdsaftalen mellem ALPI og FC Midtjylland inkluderer desuden afholdelse af ALPI Cup, hvor Special Olympic-holdet skal i kamp i pausen, når superligaholdet tager imod henholdsvis AaB, AGF og OB.