17.10.2019, 15:47 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland og FCM Samfund bakker op om Knæk Cancer-kampagnen

Sammen med FCM Samfunds stærke partnere, ALPI, DK Company, Rationel og Vestjylland Forsikring, er det naturligt for FC Midtjylland at støtte

FC Midtjylland har sammen med FCM Samfund og partnerne ALPI, DK Company, Rationel og Vestjylland Forsikring et stort ønske om at gøre en forskel, og i forbindelse med mandagens hjemmekamp mod Randers FC i 3F Superligaen doneres derfor 10 kroner pr. tilskuer.

Det samlede beløb går ubeskåret til den nationale Knæk Cancer-kampagne. 

Det er helt naturligt for FC Midtjylland og FCM Samfund at støtte op om Knæk Cancer-kampagnen sammen med FCM Samfunds fire stærke partnere, og klubbens CSR-arbejde sker som altid med afsæt i FN's verdensmål, hvor der blandt andet arbejdes for at skabe større sundhed og trivsel – for eksempel via stærke fællesskaber og partnerskaber.

Det er samtidig en støtte til de mange mennesker i vores region, som hver dag gør en ekstraordinær indsats og forskel for patienter, familier og pårørende med kræft tæt inde på livet.

I samråd med de regionale rådgivningscentre gennemfører FC Midtjylland og FCM Samfund efter kampagnen initiativer, som kontinuerligt bidrager med motivation, glæde, oplevelser og ikke mindst fællesskaber.