27.06.2017, 13:40 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

FCM ansætter ny U13-træner

FC Midtjylland ansætter Mathias Lund som træner for det yngste FCM-hold

FC Midtjylland har ansat en ny, kompetent træner i 21-årige Mathias Lund til at modtage de yngste FC Midtjylland-spillere, når de kommer til FC Midtjyllands Elitefodboldskole i Herning.

- Mathias Lund er en moderne træner, som har været dygtig til at suge til sig fra dygtige kolleer. Han er altid utroligt tæt på drengene og forældrene, og han er dygtig til at kommunikere. På banen er vi sikre på, at vi har fundet én af Danmarks dygtigste U13-trænere, siger elitechef i FC Midtjylland Jonas Bliksted.

Mathias Lund har selv været en del af FC Midtjylland og har været tilknyttet i mange år. Han startede som skribent til Brøndby Cup, og har haft en række af forskellige træneropgaver i FCM-regi: Assistent for U13 og U14, licentræner i område 5, talentholdstræner for U11 og U12, og derudover har han ledet FCM Mine elite-akademi.

- Han er nu klar til at tage skridtedt ind i U13 til U15, hvor han bliver cheftræner for U13-holdet, siger Jonas Bliksted.

Elitechefen påpeger, at U13 er årgangen, hvor drengene første gang støder på FC Midtjylland og repræsenterer holdet, og derfor er overgangen fra at spille i egen klub til FC Midtjylland i fokus for Mathias Lund.

- Opgaven i at tage imod både forældre og drenge er ekstremt vigtigt. Der er vi glade for, at vi har fundet én, der har de rigtige værdier, som har en sund pædagogisk tilgang til både at udvikle drengene som spillere og som mennesker, siger Jonas Bliksted.