07.04.2017, 20:30 | Af: | Foto: Getty Images

FCM byder sæsonkortholdere på frokost

Til søndagens opgør mod SønderjyskE inviterer FC Midtjylland alle sæsonkortholdere på en gratis frankfurter og en øl eller sodavand

Der er vigtige point på spil, når FC Midtjylland på søndag tager hul på mesterskabsspillet på hjemmebane, når SønderjyskE er modstanderen.

Som tak for den loyale opbakning gennem sæsonen inviterer FC Midtjylland alle sæsonkortholdere på en gratis frankfurter eller fransk hotdog og en øl eller sodavand til opgøret, der har kick-off klokken 13.00 på MCH Arena.

- Lige nu lyder vejrudsigten på sol og 15 grader over MCH Arena, når kampen fløjtes i gang på søndag, og med mulighed for gratis frokost, håber vi, at rigtig mange af vores loyale sæsonkortholdere vil komme og støtte holdet, siger stadion- og billetansvarlig Birgitte Klausen.

Alle sæsonkortholdere bliver efter at have scannet deres sæsonkort tilbudt en værdikupon, der kan ”veksles” til en fransk hotdog eller en frankfurter samt en øl eller en vand i boderne/grillerne på MCH Arena.

Værdikuponen kan kun bruges på søndag, og tilbuddet gælder kun ved fremmøde og scanning af sæsonkortet. Af praktiske årsager skal sæsonkortholdere medbringe sæsonkortet. Hvis ”gi’-billet”-funktionen benyttes i stedet for sæsonkortet, gælder tilbuddet ikke.