11.11.2016, 14:00 | Af: | Foto: Getty Images

FCM holder fast i tilskuerniveau

Fortsat mange til fodbold på MCH Arena

Fodboldarenaen i Herning har traditionelt været en stærk bastion for FC Midtjylland, og det har den da også været i indeværende sæson, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag i Alka Superligaen.

En af årsagerne til den stærke hjemmebane er den store opbakning på MCH Arena, og i en tid, hvor Alka Superligaen er udfordret på tilskuertallene, har FC Midtjylland formået at holde tilskuerniveauet fra sidste sæson.

- Det er positivt, at vi ikke er ramt af tilskuernedgang. Vi arbejder meget med tilskueroplevelsen, og vi har nedsat en arbejdsgruppe, som har fokus på at få tilskuere på MCH Arena. Tilskuerne er en vigtig del af helhedsoplevelse, når man besøger MCH Arena, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. OB, MANDAG D. 28. NOVEMBER KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

FC Midtjylland har til hver kamp en fanzone, hvor der er forskellige aktiviteter for fansene. Derudover har man til hver enkelt kamp arbejdet med tiltag for at give tilskuerne et incitament for at komme og skabe en god stemning inden kampene. Det har blandt andet resulteret i biergarten med livemusik og outlet-salg med mange gode tilbud.

- Jeg tror også, at det samlede tal for Alka Superligaen ser bedre ud, når sæsonen er omme. Vi ser frem mod et historisk slutspil, hvor der venter mange spændende kampe. Det vil forhåbentlig samle mange mennesker rundt om på stadions i landet. Så inden, vi vurderer den nye struktur fra en tilskuervinkel, skal vi lige lade sæsonen køre færdig, siger Jacob Jørgensen.

FC Midtjylland har i denne sæson oplevet et beskedent plus på 0.9 procent i tilskuerfremmødet.