10.11.2016, 17:39 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

FCM II: Ulvene sænkede et stærkt Vejle-mandskab

FC Midtjylland vandt 2-1 over Vejle i en god reserve-duel på Vildbjerg Stadion

Det var på holdkortet to stærke mandskaber, der i dag løb på banen i reserveligaen. Hos FC Midtjylland var spillere som Mikkel Duelund, Martin Pusic og Tim Sparv i aktion, mens Vejle blandt andet havde Simon Nagel, Ole Bisp Rasmussen og Anders Egholm med. Efter FCM-træner Søren Bjergs overbevisning en rigtig god matchning.

- Vejle havde stort set hele deres førstehold med, så det blev en fremragende kamp. Vi startede bedst på bolden, selvom Vejle prøvede at lægge et pres, men vi kom dog ikke til store chancer. Samtidig rodede vi lidt med at løse deres opbygningspil. Det lykkedes vi bedre med i anden halvleg.

- Igennem hele første halvleg afgav vi ikke rigtig noget i det åbne spil, og det var også billedet langt hen af vejen i anden halvleg. Vi var bedst på bolden, og de muligheder, som Vejle fik, var på vores fejl eller standardsituationer. Der drillede nogle af Vejles store spillere os, sagde Søren Bjerg.

Foran ved pausen
FC Midtjylland kunne gå til pause med en 1-0-føring på et mål af Martin Pusic. Inden da måtte både Gustav Wikheim og Babajide David udgå. De blev erstattet af Zackarias Faour og Andreas Poulsen.

I pausen blev der foretaget flere udskiftninger i ulvelejren. Færøske Jakúp Thomsen kom ind i stedet for Mikkel Duelund, og helt som planlagt blev Tim Sparv skiftet ud med Gloire Rutikanga.

- Tim Sparv spillede de første 45 minutter, og det gik rigtig fint. Han er i gang med en genopbygningsplan efter sin skade, og den del af processen gik godt, sagde Søren Bjerg.

Efter 55 minutter udbyggede hjemmeholdet føringen på en omstilling af Martin Pusic. Angriberen fandt Jakúp Thomsen, som leverede bolden videre til Zackarias Faour inde i feltet. Faour svigtede ikke og krøllede bolden i nettet. 2-0 til FC Midtjylland.  

Omkring ti minutter før tid svarede gæsterne igen på et direkte frispark. Simon Nagel knaldede den i kassen og reducerede til 2-1. Derefter sad Vejle på alt de sidste ti minutter, men ulvene holdt stand. Kampen endte 2-1 til FC Midtjylland, og FCM-træner Søren Bjerg var yderst tilfreds efter kampen.

- Vi spillede en rigtig god kamp i dag. Vores hold bestod af mange unge spillere, som kom op imod et næsten intakt 1. divisionshold, så det var kanon for dem at prøve. Også på det individuelle plan, så jeg mange gode kvaliteter, så jeg er yderst tilfreds med dagens kamp, sagde Søren Bjerg.

FCM II vs. Vejle II: 2-1 (3-1)
31’ 1-0 Martin Pusic (assist Mads Døhr Thychosen)
62’ 2-0 Zackarias Faour (assist Jakúp Thomsen)
80’ 2-1 Simon Nagel

FCM II:
Andreas Raahauge, Tim Sparv(45’ Gloire Rutikanga), Kristian Dirks Riis, Marco Larsen, Rasmus Nicolaisen, Anders Hagelskjær, Mikkel Duelund Poulsen(45’ Jakúp Thomsen), Mads Døhr Thychosen, Babajide David Akontola(40’ Andreas Poulsen), Gustav Mendonca Wikheim(10’ Zackarias Faour), Martin Pusic(75’ Nikolaj Hammelsvang Kirk)

Ikke benyttet:
Enock Mwimba, Mathias Nors