18.04.2017, 09:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

FCM søger brand- og marketingchef

Kan du skaffe 10.000 tilskuere i snit på MCH Arena inden sommeren 2018? Er du vild med fodbold? Kender du vores region og dyrker vores værdier?

Vi søger

En person, som kan få sine ideer til at brænde igennem internt såvel som eksternt. Det er vigtigt, at du har en positiv indstilling til nye udfordringer. Du er initiativrig, innovativ, faglig kompetent og parat til at yde dit allerbedste. Du har gerne erfaring fra en marketingstilling, arbejdet på bureau eller måske været selvstændig ud i marketing, PR og branding.

Du skal kende til sportens verden og de mekanismer, der driver sponsorer såvel som fans og tilskuere.

Du skal kunne "leve" FCM's værdier og kende grundstenene i, hvordan folk i regionen tænker og lever.

Derudover forventes det også, at du kan formulere dig fejlfrit på dansk, og at du har flair for programmer i Office og lignende samt kendskab til Adobes programmer.

Du skal være strategisk, men også være deltagende og udførende i processerne.

Om jobbet

Du bliver ansvarlig for mange opgaver omkring markedsføring og branding af FCM i tæt dialog med direktionen. Du skal lede og udvikle en brand-, kommunikations- og marketingafdeling med fire-fem ansatte.

Har du ambitioner om at udfordre de bedste på dit felt i Danmark? Tør du drømme om Europa? Kender du FCM's region? Så skal du gribe chancen nu.

Fakta

– Refererer til kommerciel direktør
– Lønpakke efter kvalifikationer
– Overarbejde må beregnes, weekend og aftenarbejde i forbindelse med kampe og events

Vi holder audition tirsdag, den 9. maj fra kl. 14.00 på MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning. Her forventer vi, at du fortæller om, hvordan du vil sikre 10.000 tilskuere i snit til hjemmekampe på MCH Arena.

Tilmeld dig audition

Ønsker du at deltage i vores audition, skal du sende en mail til kommerciel direktør Jacob Jørgensen på jjo@fcm.dk med dit CV og din motivation for, hvorfor du gerne vil deltage i vores audition. Vi skal modtage ansøgningen senest mandag den 8. april.