19.10.2016, 11:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM spiller med Knæk Cancer-logo mod FCK

FC Midtjylland spiller både for point og for en god sag, når klubben søndag den 30. oktober møder FC København på MCH Arena

Det bliver et FC Midtjylland-hold uden de sædvanlige sponsorer på trøjerne, der løber på banen til hjemmekampen mod FC København søndag i næste uge. Den midtjyske klub er nemlig gået ind i Knæk Cancer-kampagnen, og den beslutning var klubbens trøjesponsorer ikke sene til at støtte op omkring.

Beslutningen betyder, at Det Faglige Hus, Ejner Hessel og JBS har afgivet deres plads på trøjen for at give plads til Knæk Cancer-logoet. De unikke trøjer bliver sat på auktion i forbindelse med TV2’s store indsamlingsshow lørdag den 29. oktober, hvor højstbydende altså sikrer sig de unikke trøjer og samtidig støtter det gode formål.

- Det var en stor fornøjelse at ringe til vores vigtige samarbejdspartnere, som straks var med på ideen og bakkede op om den gode sag. De viser hvilket format, de har, når de afgiver deres logo i en højt eksponeret kamp til fordel for Knæk Cancer-logoet. Det viser samtidig, at det kun er sammen, vi kan gøre den store forskel, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND VS. FC KØBENHAVN SØNDAG D. 30. OKT. KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

Foruden trøjeauktionerne vil der også blive samlet ind på MCH Arena på kampdagen, ligesom der er flere initiativer i støbeskeen for at få samlet så stort et beløb ind som muligt til Knæk Cancer.

- Vi vil gerne være med til at hjælpe dem, som kæmper en kamp, der er endnu vigtigere end dem, vi kæmper på banen. Derfor er vi også gået ambitiøst ind i samarbejdet med TV2, Nordisk Film og Kræftens Bekæmpelse med målet om at få samlet mange penge ind til Knæk Cancer-indsamlingen.

- Vi håber også, at de mange tilskuere, der kommer til kampen mod FC København, vil tage positivt imod de indsamlere med raslebøsser, der vil være på MCH Arena på dagen, så vi i fælleskab kan få sendt så mange penge som muligt til indsamlingen, siger Jacob Jørgensen.

Der er kick-off mellem FC Midtjylland og FC København søndag den 30. oktober klokken 18.00 på MCH Arena.