09.04.2016, 14:09 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM tager afstand fra vold

Flere uromagere identificeret. Lange karantæner venter

Det blev 1-1 i derbyet mellem Viborg FF og FC Midtjylland i aftes, hvor mere end 7.500 tilskuere var med et at skabe en fantastisk stemning på Energi Arena Viborg.

Men desværre blev kampen skæmmet af uroligheder i løbet af eftermiddag i Viborg midtby, og undervejs i kampen blev der fyret adskillige kanonslag af.

Scener, som FC Midtjylland tager kraftigt afstand fra.

- Det er ærgerligt, at de få skal ødelægge det for de mange. Vi tager skarpt afstand fra det, der er sket. Vi har allerede udpeget og identificeret 10-15 personer, som vil blive ramt af to-årige karantæner, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

Klubben er i tæt dialog med både Viborg FF og politiet efter gårdagens episoder.

- Vi har fået tilsendt videomateriale fra Viborg, som vi gennemgår grundigt, og mandag mødes vi med politiet, hvor vi laver en samkørsel af deres oplysninger med vores. Der forventer vi at kunne identificere yderligere personer, fortæller den kommercielle direktør.

- Generelt set opfører vores fans sig godt og fornuftigt, og derfor er det også ekstra ærgerligt, at der er nogle få elementer, som skal stjæle overskrifterne og ødelægge det for de mange, der var taget til Viborg for at støtte holdet og skabe en fantastisk stemning til derbyet, siger Jacob Jørgensen.

FC Midtjylland vil sammen med politiet og Viborg FF se på, hvordan man fremover skal afvikle lokalopgørene.