28.04.2019, 10:29 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Find Jubilæumsmagasinet i Regionen

I anledning af FC Midtjyllands 20-års jubilæum udgiver klubben et ambitiøst og lækkert jubilæumsmagasin, og nu er det tilgængeligt i 229 butikker i hele Regionen

Det er et magasin, vi er stolte af, og vi glæder os meget til at dele det med jer. Et magasin hvor klubbens fire grundsøjler, Johnny Rune, Steen Hessel, Jens Ørgaard og Claus Steinlein, over en frokost fortæller om klubbens tilblivelse, de første hektiske år, store salg, mesterskaber, og ikke mindst en fortsat ærgerrighed om at udvikle klubben yderligere – opgøret med den fodboldmæssige middelmådighed stopper aldrig.

Bestyrelsesformand Rasmus Ankersen fortæller om, hvad det egentlig betyder at være en familieklub, mens fodbold- og FC Midtjylland-elskere, Anders Agger og Hans Krabbe, kigger ind på klubben udefra, og duoen sætter især pris på, at FC Midtjylland tog en hel region i hånden.

Både Morten Bruun og Stig Tøfting bukker i respekt for resultaterne i FC Midtjyllands første 20 år, to inkarnerede fans forklarer om fankulturen bag klubben, Jonas Lössl beretter om akademiets uvurderlige betydning for målmandens karriere, og i det hele taget er magasinet spækket med godt læsestof.

Vi håber, I tager godt imod magasinet, og vi vil gerne takke vores stærke og loyale samarbejdspartnere for massiv opbakning endnu engang – det har været en udpræget fornøjelse. Sammen har vi skabt et jubilæumsmagasin, vi godt kan være bekendt – som vi siger i Midt- og Vestjylland, når noget er fremragende.

Vores sæsonkortholdere kan fortsat afhente et gratis magasin i Ulveshoppen. Magasinet koster 59,95 kroner. 

Se salgsstederne her: 

Find dit nærmeste salgssted her