05.10.2017, 13:00 | Af: Karen Buhl | Foto: FCM Foto

Foyston takker af i FC Midtjylland

Et tilbud fra en anden superligaklub sender Stephen Foyston videre. FC Midtjylland takker for samarbejdet

Engelske Stephen Foyston kom til FC Midtjylland i sommeren 2017 fra Lyngby BK og har varetaget en analytisk rolle i trænerstaben sidenhen. Et tilbud fra en anden superligaklub er imidlertid opstået, og det sender Foyston videre.

- Vi har været meget glade for at have Stephen i FC Midtjylland. I fodboldens verden får man nogle muligheder, og vi vil ikke stå i vejen for hans karrierevej. Vi ønsker Stephen alt muligt held og lykke og takker ham for den store indsats, han har ydet i klubben, udtaler sportschef Svend Graversen. 

Stephen Foyston har arbejdet med data og videoanalyser i FC Midtjylland. Jess Thorup ser tilbage på samarbejdet med Foyston med positive briller. 

- Vi er rigtig glade for det samarbejde, vi har haft med Stephen i FC Midtjylland. Han har været en vigtig brik i forhold til at flytte nogle ting for os rent taktisk. I denne branche forholder det sig sådan, at man skal gribe chancen, når den byder sig, og det har vi fuld forståelse for, at Stephen har valgt at gøre, fortæller cheftræner Jess Thorup og ønsker Stephen det bedste på sin fremtidige færd.

Hovedpersonen selv har været glad for sin tid i klubben, som han mener, der besidder det helt rigtige værdisæt.

- Jeg tager nogle fantastiske minder og venskaber med mig fra FC Midtjylland. Det er en enestående klub, hvor jeg har haft alletiders kolleger og udviklet mig fagligt. Jeg er overvældet over den modtagelse, klubben gav mig, og der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland besidder vigtige livsværdier såsom engagement, ydmyghed, glæde og passion, fortæller Stephen Foyston. 

35-årige Foyston takker klubben for det gode samarbejde.

- Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med dedikerede og professionelle folk i FC Midtjylland - og vigtigst af alt med hjertet på det rette sted. Spillerne har vist høj klasse i den måde, hvorpå de har interageret med mig. De arbejder stenhårdt og udviser et helhjertet ønske om at vinde for klubben, og det tager jeg hatten af for. Jeg vil gerne sige alle i og omkring FC Midtjylland en stor tak for samarbejdet, afslutter Stephen Foyston. 

Stephen Foyston har haft sidste arbejdsdag i FC Midtjylland og tiltræder sin nye stilling med øjeblikkelig virkning.