29.03.2020, 11:10 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Fra forskning til lærerig aktivitet og aktiv hjemmeundervisning

Leder af Guldminen Svend Erik Schmidt er en af landets skarpeste hjerner indenfor læringsstile, og i den kommende uge bidrager han med konkrete forslag til aktivering og læring til karantænelejet i hjemmet - for både børn og voksne

Tiden kan føles uendelig lang i denne periode, hvor både skoler og arbejdspladser er lukket ned, og børn og voksne arbejder hjemmefra. Det er dog afgørende, at vi alle viser samfundssind og bliver hjemme, så vi i fællesskab kan inddæmme Coronasmitten og snarest vende tilbage til den hverdag vi kender. 

I bestræbelserne på at inspirere til en sjov, men også mere udfordrende og udviklende hverdag i karantænelejet, vil vi alle hverdage i den kommende uge bringe et indslag med Guldminens skoleleder, Svend Erik Schmidt, der på sin egen facon konverterer forskning til underholdende, lærerig aktivitet og aktiv hjemmeundervisning for hele familien. 

Følg med på FC Midtjyllands Instagram, YouTube, Twitter og Facebook HER

- Vi føler et særligt ansvar 
ISI idrætsfriskole Guldminen har udarbejdet en øvelsesbank med inspiration til en række øvelser, der alle kan laves hjemme. Disse består af både fysisk og mental aktivering og skaber en hjemmeskoledag med læring og bevægelse til gavn for både børn og deres forældre.  

- Øvelsesbanken et alternativ, som ikke kun er tidsbeskæftigelse og sjove lege, men som er linket til læring og udvikling i både det grundatletiske og faglige med dansk, matematik og engelsk ved at bruge kroppen imens. Vi føler et særligt ansvar til at gå ud i hele landet med det, fortæller Svend Erik Schmidt med henvisning til, at Øvelsesbanken er åben for alle - ikke kun Guldminens elever. 

Du kan blive klogere på øvelsesbanken og betydningen af de underholdende, udfordrende og udviklende aktiviteter i dette radioindslag, hvor DR P4 Midt & Vest har besøgt Anna-Lucia og Tristan i Ikast. Lyt med HER

Du kan også selv gå i krig med de seks kategorier og mange inspirerende øvelser via linket herunder. Rigtig god fornøjelse. 

Gå til øvelsesbanken

Slå ventetiden ihjel med op til 70 % rabat i Ulveshoppen.
Besøg Ulveshoppen