23.12.2018, 08:39 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Gratis benzin til de smukke kvinder

Mohamed Zidan var ikke kun gavmild med sine mange scoringer på banen – det var han også hos Shell i Herning

Da MCH Arena blev indviet i 2004, skete det med en hjemmekamp mod AB, og værterne vandt med overbevisende 6-0.

Endnu mere opsigtsvækkende var det dog, at Mohamed Zidan scorede hele fem af målene i en kamp, som skrev sig ind i FC Midtjyllands snart 20-årige historie som noget helt særligt.

Det var Zidan også – den egyptiske angriber blev hentet i AB, og det var hos FC Midtjylland, han skabte fundamentet for den karriere, han senere fik i den tyske Bundesliga.

Inden han nåede så langt, viste han også sider af sig selv, som især Hernings smukke kvinder brød sig om.

En dag stod han på Shell i Herning og tankede sin nye Mercedes-sportsvogn fra Hessel A/S, og da han var færdig med det, trillede en bil med et par smukke kvinder ind på tanken.

Zidan tilbød dem med det samme at betale for deres benzin, han havde jo benzinkortet fra FC Midtjylland, så det var bare at fylde på, så skulle han nok ordne betalingen.

Kvinderne takkede ja, og beruset af sin succes, fortsatte Zidan sin gode gerning – hver gang en bil med en eller flere smukke kvinder kørte ind på tanken, stod han klar til at betale.

Det blev observeret inde ved kassen, og en Shell-medarbejder var så betænksom at ringe til klubben for at fortælle, hvad der foregik.
Han fik fat i daværende sportschef Jens Ørgaard, og han ringede straks Zidan op og bad ham møde på MCH Arena. Med det samme.

Da angriberen nåede frem, sad Jens Ørgaard i møde, og det blev han ved med at gøre.
Selv om Zidan gik frem og tilbage foran mødelokalet som en løve, der ventede på mad.

Jens Ørgaard lod ham stege længe, og da de endelig sad overfor hinanden, forklarede Jens Ørgaard, at Zidan personligt hæftede for benzinregningerne til de smukke kvinder. Det skulle og ville FC Midtjylland ikke betale.

I begyndelsen fattede Zidan ingenting, men da han fik det forklaret, gik det bedre, og han accepterede ret hurtigt, at når man deler brændstof ud til kvinder, er det for egen regning.

- Mohamed gjorde det på ingen måde af ond vilje – han vidste bare ikke bedre – men heldigvis blev det stoppet, inden det stak helt af, fortæller en grinende Jens Ørgaard.

I morgen kan du i julekalenderens sidste anekdote læse, hvorfor truppen ikke holder juleafslutning i loungen i IBF Arena længere.