26.11.2016, 15:00 | Af: Martin Dons | Foto: FC Midtjylland

Gratis huer til de første 2000 tilskuere

Inden opgøret mod OB deles der huer ud ved indgangene til MCH Arena til de første 2000 tilskuere

Det er en kold tid, som vi lever i, sang Kim Larsen tilbage i 70’erne. Og det kan da også være koldt at gå til fodbold i efterårsmånederne. Men på mandag, når FC Midtjylland tager imod OB, bliver det lidt lunere for tilskuerne.

For i samarbejde med Jack & Jones deler FC Midtjylland 2000 huer ud til tilskuerne inden opgøret mod de fynske striber, som kommer med en 1-0-sejr over Brøndby i bagagen. Og her gælder først til mølle-princippet, så det er altså de første 2000 tilskuere, der får fingrene i en hue.

- Vi ved, det kan være koldt til gå til fodbold i den her periode, og derfor er vi også glade for, at vi i samarbejde med Jack & Jones kan uddele 2000 varme huer til vores fans inden kampen på mandag mod OB, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. OB MANDAG D. 28. NOVEMBER KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Vi har oplevet en god opbakning på hjemmebane i første halvdel af sæsonen fra vore fans. De møder op i regn og slud, og det er vi taknemmelige for. Det vil vi gerne vise, og derfor giver vi dem endnu en grund til at komme på stadion i en tid, hvor det ellers kan være tillokkende at blive hjemme i varmen, siger Jacob Jørgensen.

De 2000 huer uddeles ved indgangene på Sportmaster Tribunen, Faxe Kondi Tribunen og CC Contractor Tribunen. Der er kick-off mod OB på mandag klokken 19.00, og indgangene til MCH Arena åbner klokken 17.50.