15.01.2019, 13:50 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Guldminen fik sine første elever

Det indledende intromøde til Guldminen kastede hele 10 indmeldelser af sig

Omgivelserne var fantastiske i Hjertet i Ikast.

Mandag aften afviklede FC Midtjylland og ISI det første af to intromøder forud for etableringen af idrætsfriskolen Guldminen.

Mange mennesker var mødt frem for at høre nærmere om tankerne bag idrætsfriskolen, og de så og hørte FCM-direktør Claus Steinlein, daglig skoleleder Svend Erik Schmidt samt ISI-forstander Torben Østergaard berette detaljeret om, hvilken aktiv, legende og læringsrig hverdag der venter de kommende elever.

Efter de tre oplægsholdere var spørgelysten stor blandt de fremmødte, og sådan var det også efterfølgende, hvor deltagerne, som kom fra både nær og fjern, blev budt på lidt mad og drikke, inden de forlod Hjertet med mange nye indtryk og tanker.

- En dejlig dag med en rigtig god stemning, sagde Claus Steinlein efter første intromøde, som konkret også blev en succes, da hele 10 forældre valgte at melde deres barn ind i Guldminen straks efter mødet.

Endnu et intromøde afvikles på søndag den 20. januar klokken 12.00,  igen i Hjertet, og der er også grund til at reservere lørdag den 2. februar, for denne dag bliver det muligt for både børn og voksne at få en lille smagsprøve på, hvad Guldminen kan og vil. 

ISI-forstander Torben Østergaard afslørede på intromødet, at det første skoleår kommer til at foregå i netop Hjertet, og derefter er planen, at Guldminen flytter ind i nybyggede lokaler.