21.03.2017, 13:01 | Af: Trine Ottow Olsen | Foto: FC Midtjylland

Hylesjov søndag på MCH Arena en stor succes

Flyverdragterne var fundet frem, da 85 børn deltog i sjove aktiviteter i Fanzonen

85 friske børn og masser af forældre trodsede det vinterlige marts vejr og kom til Ulvesjov i Fanzonen inden kampen mod FC Nordsjælland i søndags.

Lupus var glad for sin vinterpels, da han sammen med de mange fremmødte børn gennemførte centimetermaraton, orienteringsløb og Lupuskast i strid blæst og bidende kulde. Alle deltagere fik udleveret diplomer, og man fik et stempel, for hver aktivitet man gennemførte.

Vejret til trods var humøret højt, og Lupus sørgede for, at alle var godt varme, inden startfløjtet til centimetermaraton lød. Børnene var lynhurtige og efterlod Lupus på en sidsteplads, så udmattet at han måtte skubbes over målstregen.

Efter en veloverstået løbetur fortsatte festlighederne med orienteringsløb, Lupus-kast og tegnekonkurrence, og børnene imponerede i samtlige discipliner. Da klokken slog fem, var alle godt varmet op til at støtte Hedens drenge i jagten på tre point.

FC Midtjylland takker for den fine opbakning og ser frem til at kunne invitere FC Midtjyllands mindste fans til sjov og ballade igen.