19.04.2018, 19:04 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

IT Relation bliver ny hovedsponsor for Akademiet

IT Relation har forlænget sponsoraftalen med FC Midtjylland og bliver desuden hovedsponsor for Akademiet

Siden 2007 har IT Relation sponsoreret FC Midtjylland. Samarbejdet er nu forlænget med yderligere tre år, og herudover bliver den Herning-baserede IT-virksomhed hovedsponsor for FC Midtjyllands Fodboldakademi.

Kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen, glæder sig over sponsoraftalen.

- Vi er meget tilfredse med at have forlænget aftalen med IT Relation og med at have udvidet den yderligere med et hovedsponsorat af vores talentfulde og traditionsrige Akademi. Det er et rigtig godt og værdiskabende samarbejde, vi har med IT Relation, beretter Jacob Jørgensen.

It-firmaet, der markedsfører sig som »Hverdagens IT-superhelte«, har selv integreret akademitankegangen i virksomheden. Siden 2016 har IT Relation haft et internt uddannelsesakademi, Kapow Academy, der er baseret på et træningsforløb i blandt andet it-systemer, kundeindblik og service.

- Selvom hovedproduktet for henholdsvis FC Midtjylland og IT Relation er milevidt fra hinanden, har virksomhederne mange lighedstræk, og der er et rigtig godt match mellem de to parters værdisæt og en fælles interesse for sporten og regionen, uddyber Jacob Jørgensen. 

Aftalen indebærer blandt andet, at IT Relations logo fremover vil pryde henholdsvis U17- og U19-talenternes samt reserveligaholdets spillertrøjer.

Aftalen træder i kraft pr. 1. juli og strækker sig foreløbigt tre år frem.