22.07.2016, 13:40 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Kom på guidet rundvisning på MCH Arena

Kom helt tæt på FC Midtjylland med en guidet stadionrundvisning i uge 29, 30 eller 31. English version below

Mens mange er i gang med de sidste forberedelser inden sommerferien, har man i FC Midtjylland allerede taget hul på sæsonen og spillet den første betydningsfulde europæiske kamp.

Alligevel er der tid til stadionrundvisninger for feriegæsterne i det midt- og vestjyske samt regionens FCM-fans. FC Midtjylland inviterer nemlig til guidede stadionrundvisninger på MCH Arena både i uge 29, 30 og 31, hvor klubben tager de fremmødte med helt ind i maskinrummet af klubben. 

På rundturen på et af de mest moderne stadions i Alka Superligaen kommer gæsterne helt tæt på. De besøger spillernes omklædningsrum, kommentatorpositionerne, de eksklusive skybokse langt oppe under MCH Arenas tag og mange andre steder, som normalt ikke er tilgængelige for almindelige tilskuere. Og så er det hele krydret med anekdoter og sjove og interessante historier om klubben.

Rundvisningen, hvor klubbens populære maskot Lupus også deltager, ender i en af boderne på MCH Arena, hvor der vil være lidt godt til ganen og de sultne maver i form af franske hot dogs og sodavand.

Det hele slutter i Ulveshoppen, hvor alle deltagere får udleveret en goodiebag, som blandt andet indeholder et gavekort på en billet til en FCM-kamp. Desuden er der rig mulighed for at tjekke alt det nyeste FCM-merchandise ud. Der er også mulighed for at få sig rørt på fodboldbanerne i fanzonen, som vil være linet up foran shoppen. 

Åbent stadion-arrangementerne løber af stablen af tre omgange. Det finder sted på datoerne d. 20. juli, d. 27. juli og d. 3. august. Det hele begynder klokken 11.00, hvor kyndige FCM-ansatte byder velkommen. 

Værd at vide
Datoer: 20. juli / 27. juli / 3. august
Tid: Klokken 11.00 alle dage
Sted: MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning 
Pris: 149 kr. pr. person
Mødested: Ved hovedindgangen til MCH Arena (de røde døre)
Tilmelding: www.fcm.dk/billet (VIGTIGT! Medbring transaktionsbekræftelse fra billetsystemet)

Det får du
- Rundvisning på MCH Arena inkl. omklædningsrum
- 1 stk. fransk hot dog
- 1 stk. sodavand
- 1 stk. goodiebag inklusiv billet til en FC Midtjylland-hjemmekamp i grundspillet

Spørgsmål?
Kontakt Flemming Steen på event@fcm.dk

ENGLISH VERSION - CLICK HER