05.10.2016, 11:35 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kom til 'åbent stadion' og få en gratis billet til FCM vs. AaB

Køber du en billet til åbent stadion, kan du komme gratis ind til topopgøret mod AaB i efterårsferien

Der er fede feriedage i vente på MCH Arena. En af dem er åbent stadion, hvor du har muligheden for at komme helt tæt på både ulvene og deres ’hjem’. Køber du en billet til åbent stadion inden den 12. oktober, får du et ’early bird-tilbud’ med i købet, som består af en gratis billet til FCM vs. AaB.

Billet: KØB BILLET TIL ÅBENT STADION OG FÅ EN GRATIS BILLET TIL FCM vs. AAB >> 

Ferien sparkes i gang med et Superliga-brag, når FC Midtjylland tager imod AaB søndag den 16. oktober klokken 18.00. Kun to point skiller de to mandskaber inden kampen på MCH Arena. Dermed venter et vigtigt topopgør mod nordjyderne for at holde trit med toppen af tabellen.

Allerede dagen efter AaB-kampen er det muligt at komme bag kulisserne på MCH Arena til åbent stadion. De store røde døre ind til ulvenes hjemmebane åbner for alle interesserede mandag den 17. oktober samt torsdag den 20. oktober.

Læs mere og se hvilke spillere du kan møde: KOM BAG KULISSERNE TIL 'ÅBENT STADION'>>

Her vil en guidet tur på stadion give dig et eksklusivt kig bag de normalt lukkede døre. Turen rundes af i Black Wolves Loungen, hvor du kan komme helt tæt på FCM-stjernerne. Så køb din billet til åbent stadion HER og kom gratis ind til topopgøret mod AaB søndag den. 16. oktober.