17.12.2018, 09:50 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Lås altid din computer

Søren Bjerg reagerede ikke helt hensigtsmæssigt, da kollegaerne drillede ham

Hvis der er noget, man skal lære ved ansættelse i FC Midtjylland, så er det, at computeren skal låses, når man forlader den på kontoret.

Ellers er der "hjælpsomme" kollegaer, som lige overtager den og for eksempel sender en mail rundt fra ens computer, hvor de indbyder til kage på kontoret klokken 13.00.

Søren Bjerg, en del af trænerstaben har prøvet det, men det handlede ikke om kage.

Han efterlod sin computer ulåst på sit skrivebord, og straks var der kollegaer, som øjnede chancen for at lave lidt fis med ham. De fandt en film med mange nøgne mennesker, som de placerede på computeren og trykkede på play.

Lidt senere sad Søren Bjerg med en spiller, og mens de snakkede, åbnede Søren sin computer, fordi han ville vise spilleren noget fodboldfagligt.

Mens han åbnede computeren, snakkede han videre med spilleren, som han også kiggede på. Der gik ikke ret lang tid, inden Søren undrede sig over, at spilleren kiggede så meget på computeren - blikket flakkede mange gange, noterede Søren sig.

Så han vendte sig og kiggede på sin computer, hvor filmen med de mange nøgne mennesker kørte, og han panikkede fuldstændig.

I stedet for at fortælle, at kollegaerne stod bag, klappede Søren computeren sammen, og dermed sad der en spiller tilbage, som tolkede det på den måde, at det var Sørens egen film og egen skyld, men det var det ikke.

Det var resultatet af, hvad der kan ske, hvis man efterlader sin computer ulåst på kontoret.