09.04.2017, 08:26 | Af: Black Wolves | Foto: Getty Images

Lad os klappe drengene frem

For at symbolisere, at fansene er den 12. mand, opfordrer fanklubben Black Wolves alle på MCH Arena til at vise deres støtte til holdet ved at rejse sig og klappe uafbrudt fra det 12. minut og et minut frem

Black Wolves står sammen med holdet i tykt og tyndt. En placering som nummer fem i Alka Superligaen er ikke ligefrem hverdagskost for vores elskede hjerteklub, men i modgang skiller man som bekendt fårene fra bukkene. 

En mager pointhøst gennem de seneste mange kampe har fået mange kritiske røster frem overalt. På stadion, i gadebillet, i medierne og på nettet. Løsningerne på den aktuelle situation synes at være ligeså mange, som der findes FCM-tilhængere. For snart en håndfuld år siden var vi igennem en lignende downperiode. Legenden Glen havde overtaget førsteholdet og startede med at famle efter et spillemæssigt koncept. Det så håbløst ud, og mange mente at ”talenttræneren” skulle kyles ud, ligeså hurtigt som han var kommet ind.

Optimismen var væk, og en trænerfyring var et evigt tilbagevendende emne – uanset hvem man snakkede med. Som bekendt toppede vi et par sæsoner senere og hjemførte klubbens første DM-titel. Det beviser, at ethvert fodboldhold resultatmæssigt oplever både gode og dårlige tider. Spillemæssigt er vi stadig blandt de bedste hold i ligaen, og kun storspil fra Rønnow i søndags i Brøndby-målet holdt BIF inde i kampen.

Derfor er der også til stadighed fuld opbakning til det projekt, der foregår i øjeblikket i FC Midtjylland fra fanklubbens side. Vi forstår de kritiske røster, og vi er naturligvis heller ikke tilfredse med den aktuelle pointhøst. FCM skal være i toppen af ligaen – og at ligge nummer fem med et tocifret antal point op til nummer et og to er bare ikke godt nok. Vores frustrationer er på højde med alle andres. Vi mener dog, at måden at komme videre på er ved at rykke sammen i bussen. At alle mand tager opgaven seriøst. Også som fan.

Det er nu, vi skal vise, at vi står bag drengene på banen – uanset hvordan det går. Derfor vil vi markere indgangen til slutspillet, hvor jagten på en topplacering virkelig spidser til, med en aktion til søndagens hjemmekamp mod SønderjyskE. Vi opfordrer derfor alle på stadion til at vise en betingelsesløs opbakning til de udvalgte ulve ved at rejse sig og klappe uafbrudt fra uret passerer det 12. minut indtil kampuret viser 13.00 for at symbolisere, at vi er den 12. mand, som spillerne kan regne med. 

På vegne af Black Wolves´ bestyrelsen