27.05.2016, 10:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Masser af aktiviteter inden sæsonens sidste kamp

På søndag åbner Ulveshoppen allerede klokken 14.00 med gode tilbud. En time senere bliver der spillet op i Royal Biergarten

Der var masser af liv foran MCH Arena før kampen mod SønderjyskE for et par uger siden. Og meget tyder på, at det samme vil være tilfældet til sæsonens sidste kamp på søndag, hvor FC Nordsjælland er modstanderen.

For allerede klokken 14.00 - tre timer før kick-off - åbner Ulveshoppen. Og her får du mulighed for at klæde dig helt rigtigt på til kampen. Samtlige spilletrøjer sælges nemlig til 300 kroner stykket. Og som en særlig hyldest til anfører Kristian Bach Bak, der indstiller sin aktive karriere og bliver ny assistenttræner, sælges Bach Bak-halstørklæder til kun 50 kroner.

I Royal Biergarden vil DJ MellemBooster igen sørge for ingredienserne til den gode stemning med musik, mens øl-vognen byder på kølige forfriskninger, hvortil du kan stille sulten med varme ulvepølser direkte fra grillen.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND SØNDAG D. 29 MAJ. KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Der vil også være masser af underholdning for børn og barnlige sjæle. Faxe Kondi fanzonen åbner nemlig klokken 15.00, og her vil der være masser af aktiviteter frem til kick-off mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland klokken 17.00

Har du ikke allerede fornyet dit sæsonkort til næste sæson, har du også mulighed for at gøre det inden kampen. I Infohuset kan du nemlig ligeledes fra klokken 15.00 gentegne eller købe sæsonkort til den kommende sæson.

Efter kampen opfordres alle til at blive på stadion, da vi hylder kaptajnen og siger farvel til Kristian Bach Bak som aktiv fodboldspiller.

Så ta' vennerne, familien eller kollegerne under armen og varm op til sæsonens sidste kamp allerede fra klokken 14.00.