02.12.2016, 08:32 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Masser af julehygge inden AGF-opgøret

Nyd æbleskiver, brændte mandler og varme drikke under terrassevarmerne til det store julemarked, hvor også julemanden kigger forbi. Julemarkedet begynder klokken 16.00

VIDEO: I sommer var der stort outlet marked foran Ulveshoppen. På søndag bliver tilskuerne mødt af et stort julemarked inden kampen mod AGF.

Det er årets sidste hjemmekamp, der står for døren, når AGF på søndag kommer på besøg på MCH Arena. Det er samtidig anden søndag i advent, og det betyder masser af julehygge i timerne inden kampen.

For når fanzonen foran Ulveshoppen to timer før kampstart åbner, vil der være et stort julemarked med opstillede terrassevarmere, som man kan varme sig under. Og her vil der også være mulighed for at smage på julen, når der sælges æbleskiver, brændte mandler og varme drikke.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. AGF SØNDAG D. 4. DECEMBER KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

Og så kigger julemanden naturligvis også forbi MCH Arena. På julemarkedet foran stadion vil der nemlig være mulighed for at få taget billeder med julemanden og Lupus, som også kigger forbi til en selfie eller en high five.

Der er gratis mal-selv-julekugler til de første 50 børn i fanzonen ved Ulveshoppen, og hænger du din julekugle på FCM-juletræet i Ulveshoppen er du med i lodtrækning om årets julegave til en værdi af 2000 kroner.

Der er kick-off mellem FC Midtjylland og AGF på søndag klokken 18.00