28.09.2017, 10:50 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Mød den nye sportschef

Svend Graversen er ny mand i rollen som sportschef i FC Midtjylland. Kom tættere på fodboldentusiasten, der var en af hovedarkitekterne bag FC Midtjyllands Fodboldakademi

Siden vinteren 2004 har Svend Graversen haft sin dagligdag i FC Midtjylland. Her var han med til at etablere Fodboldakademiet og har sidenhen ageret U17-cheftræner. Cheftrænerjobbet har imidlertid ikke været Svend Graversens eneste berøringsflade. I FC Midtjyllands spæde år varetog fodboldentusiasten desuden opgaven som rekrutteringschef for superligaholdet i en periode og agerede individuel træner for spillerne. Svend Graversens hjertebarn er FC Midtjylland.

- Jeg lever og ånder for mit arbejde og FC Midtjylland. Det har været et kæmpe privilegie at kunne sætte små aftryk på de unge spillere, der er kommet til Akademiet. Jeg er stolt over at have været med til at forme de unge mennesker – både på det sportslige og det menneskelige plan, fortæller Svend Graversen. 

Svend Graversen er oprindeligt fra Hanning og har haft sin fodboldopvækst i Hanning Boldklub, der er en del af FC Midtjylland Klubsamarbejdet. I dag er den nye sportschef bosat i Ikast med sin kæreste. 

- Dette job er en livsstil, og det betyder selvfølgelig, at fritiden er yderst begrænset. Jeg mærker heldigvis stor opbakning hos familien. En opbakning der gør, at jeg har mulighed for at arbejde med min store passion, fortæller Svend Graversen. 

Aftener og weekender går som regel med fodbolden, men den 46-årige ildsjæl har fundet en balance mellem arbejde og fritid.

- Når jeg er hjemme, kan jeg godt lide at lave mad, og jeg går meget op madlavning og vin. Jeg vil gerne kræse om maden, hvis tiden er der, og jeg bruger gerne lang tid på det, siger den nye sportschef.  

Om det er en arbejdsskade eller ej, er det en realitet, at Svend Graversen er et konkurrencemenneske og en sportsmand.

- Det er lidt spøjst, for jeg er faktisk ringest til at spille fodbold. Til gengæld er jeg jævnt god til de fleste sportsgrene, vil jeg mene – lidt en allround-type. Jeg elsker at dyrke sport, når jeg har mulighed for det. Særligt tennis, badminton og squash, fortæller fodboldentusiasten. 

Svend Graversen tiltræder stillingen som sportschef i FC Midtjylland med øjeblikkelig virkning.

- Jeg er meget stolt af at have fået stillingen, og jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet, afslutter Svend Graversen.