31.01.2017, 17:00 | Af: | Foto: Getty Images

Olsson solgt til AIK

Kristoffer Olsson vender hjem til Sverige, hvor han skifter til AIK

FC Midtjylland har solgt Kristoffer Olsson til AIK. Den svenske U21-landsholdsspiller kom til FC Midtjylland fra Arsenal på en låneaftale i 2014, som siden blev vekslet til en permanent aftale.

Nu fortsætter Olsson karrieren i Stockholm, hvor han skal tørne ud for AIK, der i sidste sæson blev nummer to i Allsvenskan.

- Kristoffer har haft et ønske om at vende hjem til Sverige. Han har haft svært ved at tilkæmpe sig fast spilletid i FC Midtjylland det seneste halve år og trænger til luftforandring. Derfor er vi glade for, at vi kan hjælpe ham hjem til Sverige, hvor han forhåbentlig kan tage næste skridt i sin udvikling, siger Claus Steinlein.

Sportsdirektøren lægger ikke skjul på, at det er en god handlen for FC Midtjylland, men vil ikke afsløre, hvor meget svenskerne har måttet slippe fra U21-landsholdsprofilen.

- Jeg vil ikke sætte præcist beløb på, men jeg kan sige så meget, at vi får flere penge for Olsson, end vi har brugt på at købe de tre spillere fra SønderjyskE, fortæller Steinlein.

Kristoffer Olsson nåede 72 kampe og scorede tre mål for FC Midtjylland, og sportsdirektøren har været glad for at have det tidligere Arsenal-talent i klubben.

- Kristoffer har langt hen ad vejen været en succes i FC Midtjylland. Vi hentede ham på Arsenals akademi, og han har udviklet sig godt i FC Midtjylland. Han er blevet en profil på det svenske U21-landshold og gjort det godt i FC Midtjylland, og hvem husker ikke hans kamp mod Manchester United.

- Vi siger Kristoffer tak for indsatsen og ønsker ham held og lykke i AIK, siger sportsdirektøren.