16.10.2019, 11:18 | Af: Lukas Müller | Foto: Getty Images

Opsamling på landskampspausen

Landskampspausen er overstået, og spillerne er så småt på vej tilbage til træningsanlægget i Ikast

For Australien var Awer Mabil i aktion i deres VM-kvalifikation. Han fik godt et kvarter på banen i deres 5-0-sejr over Nepal i Canberra. Mod Kinesisk Taipei fik han fuld spilletid, hvor han var en med i flere mål og fik leveret en enkelt assist, da Australien vandt 7-1 i Kaohsiung.

Ovre i EM-kvalifikationen havde vi to mand afsted med deres respektive landshold.

Finlands anfører Tim Sparv spillede de første 70 minutter i Finlands 4-1-nederlag mod Bosnien, mens han så med fra bænken, da Armenien blev besejret 3-0. Finland kan nu med en sejr over Liechtenstein i november kvalificere sig til en slutrunde, for første gang i historien. 

Jesper Hansen sad på bænken i Danmarks vitale 1-0-sejr over Schweiz i Parken, og i venskabskampen mod Luxembourg, som blev vundet med 4-0.

Sory Kaba var afsted med Guinea, som spillede to venskabskampe. I den første kamp mod Comorerne i Paris, spillede den store angriber ikke, i en kamp der endte med et 1-0-nederlag til Guinea. Mod et profilspækket Chile-mandskab i Alicante fik Kaba 23 minutter på banen, hvor han fik lagt op til det sidste mål i kampen.

I U-21-regi fik Jens-Lys Cajuste (Sverige), Nicolas Madsen (Danmark) og Mikael Anderson (Island) alle sammen spilletid i EM-kvalifikationen. 

For Danmarks U19-landshold spillede Nikolas Dyhr, Tobias Anker og Oliver Sørensen i den første af to kampe mod Irland.