02.08.2016, 10:15 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Sæsonkort giver gratis adgang til FCM-Videoton

Har du sæsonkort, får du gratis adgang til Europa League hjemmekampen mod Videton på torsdag den 4. august. Kickoff kl. 18.00.

FC Midtjylland vandt 1-0 i Ungarn i den første kamp i tredje kvalifikationsrunde i Europa League, og kan arbejdet gøres færdigt i torsdagens returkamp på MCH Arena venter playoff-runden.

Alle sæsonkortholdere kommer gratis til returkampen på torsdag. Det betyder, at du allerede har billet til kampen mod Videoton med dit sæsonkort. Har du fast plads, så får du automatisk denne til Europa League-kampen. Du skal blot møde op til kampen og skanne dit sæsonkort som normalt.

Ingen ståpladser
UEFAs regelsæt kræver, at Europa League-kampe spilles på et såkaldt All-Seater Stadion. Det betyder, at CC Contractor-tribunen er lukket til kampen. Sæsonkortholdere til dette afsnit har i stedet adgang til Sportsmaster-tribunen.

KØB DIT SÆSONKORT HER >>

Har du sæsonkort til Sportsmaster-tribunen, kan du vælge at blive der eller få tilbudt en rabatkode til Faxe Kondi-tribunen.

Køb et sæsonkort & få gratis entré
Hvis du køber et sæsonkort inden den 4. august, får du automatisk fri entré til kampen mod Videoton samt adgang alle FC Midtjyllands hjemmekampe i Alka Superligaen.

Desuden får du som sæsonkortholder forkøbsret, hvis FC Midtjylland for andet år i træk kvalificerer sig til Europa League-playoff og gruppespil.